• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2009

mam minutke bo ludzie chyba na obiad poszli :D

rano byłam z Julcią u lekarza bo ma na pituni jakieś krostki do tego ropką podeszły. Dała nam pimafucort i kazała do pon czekać, jak sie nic nie zmniejszą to badanie moczu. Kurde a jej pitka wyglada jak kalafior aż strach !

troche zła jestem, bo teraz jak taki nawał roboty to tesciowa jedzie nad morze, M nie dostanie urlopu i mała będzie na zmiane z m i z sąsiadka. Do tego mama złamała palec u nogi i jak jej w gips wpakują to ja pitole, zostane sama w tym bajzlu ;(((

zmykam dalej pracować żeby nie mysleć ....

reklama
beata coś jest na rzeczy z tymi palcami zależy jakie złamanie i jak kość wygląda ja nie ma w gipsie na szczęście bo 3 tyg jak nie bym o kulach

Nikola zasnęła po 13 i tak śpi była mała pobudka na picie i dalej poszła spać chyba te upały ją tak meczą

U mnie tez upalnie, a ja na mieście z Małą 4 godz byłam, padam poprostu. Teraz ona oczywiście śpi, a ja za sprzątanie sie biorę, a na obiad będą naleśniki z serem.

Stopi ja byłam jeszcze chwile i też poszłam spać

adddaaa ja ostatnio kupiłam Małej samochodzik taki mały z wadera, to teraz robi brrrrrum w wannie :-D

niuta3 miłej zabawy życzę, ja też jutro jadę na wesele :tak: Chyba też będzie tak upalnie :baffled:

Iwtajcie kobitki :)

Przepraszam za nieobecność, ale cieżko mi ostatnio, trochę Was podczytuje, ale czasu brak na pisanie..... dobrze ze dzis piątek, a i w przyszłym tyg bede miec wiecej czasu dla Was, bo szefo mi dał nowe stanowisko pracy, które mi sie bardzo podoba , bede sie zajmowała Zarządzaniem Zasobami Ludzkimi- , tylko,że szef teraz wyjezdza i nie bedzie miał jak przeszkolić, więc dał mi trochę wolnego :-) dobrze się składa, bo we wtorek albo w środę mamy szczepienie:baffled:

jejku, muszę Was poczytać, bo nie wiem co komu napisać:szok::baffled:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry