iwon3004
lipcowa mamuśka 09
Aniula Ty się nam tu chwal swoją osoba jak tylko potrafisz. Masz talent(y) i jesteś bardzo pozytywna osóbka tak więc wis... :-)
Przypuszczam, że jakby każda potrafiła robić coś w kierunku artystycznym to byśmy musiały forum zmienić.
A tak... mamy na co patrzeć i czym si ę zachwycać. Ale dość słodzenia.!
hehehhe
U nas dziś piękna pogoda ale zimno jak cholera!!!! :-(
Mały drzemie - jeszcze przez chwile- a ja wrzuciłam obiad w siebie, teraz trzeba się doprowadzić do użytku i iść na spacer.
Trzymajcie się kobietki;-)
Przypuszczam, że jakby każda potrafiła robić coś w kierunku artystycznym to byśmy musiały forum zmienić.

A tak... mamy na co patrzeć i czym si ę zachwycać. Ale dość słodzenia.!
hehehheU nas dziś piękna pogoda ale zimno jak cholera!!!! :-(
Mały drzemie - jeszcze przez chwile- a ja wrzuciłam obiad w siebie, teraz trzeba się doprowadzić do użytku i iść na spacer.
Trzymajcie się kobietki;-)

z prawej mur z lewej mur,korek i wszyscy trąbili bo jeden pas im sie ostał a tam nie ma nawet gdzie zepchnąc bo zaden pas sie nie konczy ani zaczyna.Ale jeden Pan sie zlitował i pomógł blondynce rupiecia scholowac,a ze był z mojego powiatu to w tą samą strone jechał i mniecałą wawe przeciągnął a przy wyjezdzie z miasta mi w koncu odpalił.Ale nerwa miałam niezłego bo nawet nie miałam za bardzo kogo prosic o pomoc bo taty i Artura nie ma a szwagrowi samochód sie zepsuł.Zostało mi prosic jakiegos kolege albo sąsiada ale na szczescie sie obyło.W poniedziałek musze do mechanika bo na bęzynie nie kręci a na gazie szwankuje.