• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2009

Kurcze, już trzecia niemal, a ja nie mam jeszcze obiadu- tzn drugiego dania:szok: Zosia mi dopiero zasnęła. Zasypiała co prawda wczesniej ok 12.30, ale listonosz ja obudził i tyle sie naspała:baffled:

Mnie mdłosci prawie przeszły, ale za to złapało mnie to, co Ade, tylko chyba w dużo lżejszym wydaniu- tzn macica mi uciska nerw kulszowy i dretwieje mi cała lewa noga. Wieczorem nie moge na nia stanać:baffled: czyli jak nie urok to sraczka:-D

W piatek ide na usg i moze bede wiedziała co mi tam w brzuchu siedzi i kopie, tzn KTO:tak:

Aga- zdjecia piekne. No to masz małego modela:cool2:

Spadam ten obiad gotować.

A Wy piszczie coś, kurcze bele:wściekła/y:;-)

reklama
No to ja się odezwę. Trochę czasu mi ostatnio brakuje, bo mamy parę spraw do załatwienia. Postanowiliśmy kupić większe mieszkanie a to, co mamy wynająć, bo bardzo trudno zamienić je na większe. W życiu nie przypuszczałam, że będzie tyle rzeczy do załatwienia. Spory wysiłek, tym bardziej, że wszystko muszę załatwiać z Młodym na ramieniu bo Marcina nie ma. Ale cóż-warto, bo znaleźliśmy naprawdę fajną chatkę. Jak się urządzę to zapraszam ;)
Faktycznie niewiele dziewczyn pisze ostatnio...
Aga Joni super przystojny. Kurczę-dziecko robi karierę w modelingu ;)
Aniu koniecznie daj znać o płci Maleństwa. Masz jakieś przeczucia??
Beata gratulacje dla męża z okazji awansu ;)
Na razie zmykam, może później się odezwę:)

Hej Mamuśki.

Wpadam na sekundę z wieścią od adminów:
Dziewczyny które maja suwaczki na portalu maluchy.pl. są proszone o ich usunięcie. Strona na razie jest oznaczona, jako dokonująca zamachów- prawdopodobnie napadli na nią hakerzy.
I co za tym idzie , nie jest to bezpieczne.

Agnieszko, co do diety....Zapraszam na Diety, diety
Znajdziesz sporo informacji i przepisów.

Aniu dziękuję Ci bardzo za maila. Buziaki:*

Dziewczyny ja narzekam na brak czasu. W sumie to trochę z mojej winy ale jakoś ciężko mi ostatnio wejść na BB.
Teraz jeszcze przyjechał Braciszek do PL i muszę się nacieszyć jego bytnością. Bo zjazdy do domu robi raz na rok - tylko.

W razie jakbyście mnie potrzebowały "na gwałt" to piszcie mi od razu na maila lub piszcie smski. To jedyny dostęp jaki mam 24h/dobę.

IWON juz zmienilam na inny suwaczek...chociaz tamten byl ladniejszy ;)

Maly sie kapie...bawi sie w wannie a tu cisza...myslalam ze cos poklikamy,ale...

a gdzie madzia,justysia,ania...kurcze-jeszcze tak niedawno byly dostepne prawie bez przerwy a teraz tak smutno bez nich i pusto...

Hej dziewczynki. Właśnie wróciłam od rodziców z chłopakami.

Odwiozłam dziś małżona do Katowic do szpitala. W środę albo w czwartek będzie miał zabieg (laparoskopowe usuwanie kamienia z nerki)... Także minimum tydzień sama z chłopakami. Także przygotujcie się na ciągłe marudzenie ;-) :-D :-D :-D

Wieczorki będę sobie musiała jakoś zagospodarować, więc proszę o dotrzymywanie towarzystwa na BB!! :-)

No nic. Zabieram się za kolacyjki dla chłopaków.

EWUNIU spadlas mi z nieba!! Jak czytalas pewnie ja tez jestem sama bo mezul u tesciowej przez miesiac !! bedzie tylko na weekendy- zabrali mu prawko na miesiac...kurcze...
wiec tez bede tu caly czas...tylko niech wiecej dziewczynek pisze...

Pozdrowienia dla meza i niech szybko do zdrowia wraca.

reklama
hej babeczki
Agus gratki dla naszego cudnego modela, zdjecia super bo Joni na nich jest:tak: mamy gwiazde na bb:-) mam nadz ze miesiac bez meza szybko zleci..
Asiu super ze zmiany na lepsze, z niecierpliwoscia czekamy jak skrobniesz cos wiecej o nowym mieszkanku.
Beacia gratki dla meza z okazji awansu
Ewa zdrowka dla Twojego malza
Aniu czekamy na wynik usg

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry