Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Niestety trzeba to przejść.. I super że jesteś zadowolona z powrotu do pracy!!!
Opieką nad małym bym się martwić nie musiała bo mąż w domu, a jakby też do pracy szedł to zawsze jest moja mama. Ale to najpierw muszę pogadać z kumplem brata (pracuje tam) jakie są warunki pracy. Czy ja wytrzymam 10 godzin non stop stojąc przy taśmie z krótką przerwą
No i z astmą. Bo mam wysiłkową ale zahamowaną. Niestety ostatnio coraz gorzej się czuję, często kaszlę.. Pozyjemy zobaczymy
Kasa zawsze by się przydała.
choc myslałam, ze to juz nie jest mozliwe. Podpiwniczony widocznie jest
Masakra- nie moge siedziec.
Może dowiedz sie jak sprawa wygląda w innych szpitalach bo Ty ewidentnie powinnas miec cc!!!
A co do herbatki Posti- ja zużyłam już drugie opakowanie, ale chyba za rzadko małej daję i postanawiam od dzis codziennie jej robic
Zobaczymy czy beda efekty.
Stresuje sie chyba, ze nie zdąży
Juz nie wiem co robic. W sobote dostała jakiejś chrypki i zrobiła rzadka kupę. Ale wczoraj juz chrypka mniejsza, zero innych objawów choroby, a kupy wcale nie było
. I bądź tu człowieku mądry.
No i nie wiem czemu jest tak, ze raz bola a innym razem nie.
Poza tym modle sie zeby rodzic rano. Wieczorem to nie wiem czy dam rade. Ale jak czytałam ostatniego posta Vioreczki to stwierdziłam, ze ja nie mam powodów do narzekania. Wiec moze jakos dam?
Ale marcowe dzieciaczki są super! Sama się w marcu urodziłam i do tego 13tego
Ale w czwartek, nie piątek hehe

I wszystkich miałam na każde skinienie palcem 
w tej kwestii to ja się wypowiem. Mój mąż kilka dni temu wyciągnął spośród jakichś papierów mój wypis ze szpitala i tam jest napisane: