Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
No i na pewno będzie choinka ;-) Życzę Wam tego
A jeśli chodzi o służbę zdrowia
To lepiej już nic nie mówię
Zdrówka dla babci i dla Was.
No ale kurczę szkoda, że co dobre to szybko się kończy ;-) Mam jednak nadzieję że w końcu to Ci minie
styczeń jeszcze raczej na czarno, pózniej umowa niby na 3 m-ce, dobre i to, no ale zobaczymy jak to będzie dalej.
. Pewnie będę się teraz częściej odzywać czy tego chcecie czy nie;-) Święta minęły i nie ma już nic, co by mnie mogło oderwać od bb

) był bezkonkurencyjny.Ja dusiłam się ze śmiechu a Zosia była tak przejęta, że zaśpiewała sama całą kolędę " Jezus malusieńki", gdy ja nawet nie wiedziałam, że ona ją umie
ale nic to, przeżyję może jakoś;-).
U lekarza nie byłam, może powinnam?
Trzymaj sie dzielnie kochana i pogłaszcz ode mnie brzuszek koniecznie! Cieszę się razem z Tobą. A mdłości miną i zostanie sama radość, mówię Ci
ale nie to najważniejsze.
. A jak Wasze plany dzidziusiowe?

Pewnie ugotuję coś dobrego, obejrzymy film i będziemy cieszyć się sobą
Sale balowe będą musiały na nas poczekać bo nasze córeczki z nikim prócz nas póki co nie zostaną. Odbijemy to sobie za rok lub dwa
, Marysia od północy z nami w łozku, nie mogła zasnąć przez około1,5 godziny. A o 3ej przywędrowała do nas Zosia, a ja akurat piersią karmiłam małą i nie mogłam jej od razu odprowadzić i tak spaliśmy we czwórkę do rana. Dobrze ze łozko mamy nie najmniejsze

A tak to nie wiadomo jak to będzie.
Wszyscy stwierdzili, że prezent, który sprawia taką radość wart jest każdej ceny 
Mężulek mówił, że go głowa boli, ale nie miał wyjścia, musiał przynieść stół z piwnicy, krzesła, ubrać dzieci, bo ja w kuchni buszowałam od 7.