reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Lipiec 2010

Zamówiłam w końcu Szymonkowi tą zeberkę z Fisher Price na Allegro-zobaczymy ,czy za egzamin. Jeden z wczorajszych zakupów okazał się nie udany.Kupiłam mu kolejkę z Fiher Price little people i wogóle nie chce się nią bawić:no:M twierdzi,że jest jeszcze za mały,bo moja 8 latka bawi się nią super:-D
Zjadłam właśnie 2 porcję ogórkowej i maluch jakiegoś dopału dostał.Ostatnio trochę mniej się ruszał,a dziś znowu daje czadu:happy2:

Mammi nie zmarnuje się, ja też początkowo wolałam samochodziki, a mój brat lalki :-D Przyjdzie czas, że Szymonek dorośnie i będzie się fajnie bawił kolejką.:happy2:

Kasik - ja idę się zapisać dopiero na 30 kwietnia. Tylko, że później może już nie być miejsc. Dla mnie to będzie najbardziej dogodny termin, bo może nie będę jeszcze tak zdychać z brzuszkiem.

reklama
Oj kochana 30-tki są gorące. :happy2: Życzę Ci wszystkiego Naj z okazji urodzinek. Spełnienia marzeń, udanej imprezki, zdrówka, no i przede wszystkim pomyślnego rozwiązania w lipcu :happy2:

Dziekuję-a imprezka dla rodzinki z tej okazji była juz w ta sobotę:-)Dzis swietuję z męzem i koleżanką

Ostatnia edycja:
Hej laseczki :happy2:
Jak fajnie dzisiaj 1 LUTY juz :happy2::happy2:zawsze to blizej lipca :tak::tak::tak:
PATIPAULA WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO !!!!! :happy2::happy2::happy2::happy2:

mammi o ktorej masz usg???

Patipaula Wszystkiego naj!!!Mi też w tym roku stuknie 30 hihi :)
Ja dopiero wstałam i patrzę a tam znowu sypie-ja mam dosyć tego śniegu , bo jets ślisko i boję się wychodzić....................
Co tu taka cisza jest???Wszystkie jeszcze śpią???

Hej dziewczyny!:-)
Ja dzisiaj pod kocykiem sama, nadal przeziębiona, ale już mi lepiej:-). Wysłałam M na narty, bo już od tyg. mi nudzi, więc stwierdziłam, ze skoro ja dzś wygrzewam się w domciu, to też nie będę zmuszałą go do siedzenia.

vanilka, louise - coś tam podczytałam, ja wczoraj też zjadłam brokuły z .łososim w IKEA. W ciąży wyjątkowo mi podchodzą. I przed chwilą też skończyłam oglądac tajemnice okrągłego brzuszka na onecie, jest 5 części, ale warto obrjrzeć, poryczałam się ze wzruszenia kilka razy, ale ta ciąza zmienia, sama w szoku jestem;-).
Jak chcecie, to link:
WIDEO - Onet.pl Kobieta
kasik no to super ze chorobsko troche odpuscilo :tak: ja tam zawsze chetnie gadam-wczoraj tez chcialam tyle ze do siedzenia na kompie jest u mnie wiecej chetnych ;-):-D:-D:-D i jak juz wstalam na chwile do jedzenia to potem sie nie dalo wbic :-)
patipalula WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO I SLICZNEGO MALUSZKA

mammi na pewno przyjdzie czas i na Twojego Szymonka z tymi kolejkami. pamietam jak kupilam mojemu chrzesniakowi autko na pilota (na kabelku niestety) to skonczylo b marnie-pilot urwany a autko sluzylo jako bujawka dookola na krecacym sie sznurku...dlugo nie pociagnelo :-D:-D:-D

powiem wam ze ta ciaza faktycznie zmienia-ja wczoraj sie az poplakalam jak ogladalam sliczne styczniowe i lutowe maluszki :tak: nie chce mi sie isc do sklepu wiec gotuje jajka na paste jajeczna do sniadanka :-)
i musze sie pochwalic ze w ciagu ostatniego tygodnia znacznie urosl mi brzuszek-chyba z 3-4 cm bardziej wystaje w przod.no i niestety troche przytylam-1 kilo znow do przodu czyli razem juz 5 od poczatku:baffled: chyba sie nie zmieszcze w tej 10 :-D

reklama
Witam wszystkich w sloneczny poranek:)

Ostatnie dwa dni zaniedbalam troche forum bo w sobote zakupy. Caly dzien lazenia i kupilam tylko cztery rzeczy z czego jedna to getry, dluzsza bluzka, sukienka ciazowa:)i sweterek po kolana:) takze nie jest zle ale bez rewelacji. Biegalam od rana do wieczora, potem mielismy wyjscie ze znajomymi do knajpy.Przez caly czas czulam sie suuper. Wrocilismy po 1wszej i wtedy mnie dopadlo. Straszny bol kregoslupa a w niedziele czulam sie jakby mi ktos wentylki poodkrecal. Chyba sie lekko przeforsowalam, nie mialam sily na nic. Brzuch mnie jakos tak dziwnie pobolewal, nie tak jak zwykle tylko tak dziwnie z jednej strony lewy bok ale nie dol. A, zapomnialam dodac ze w sobote caly dzien czulam ruchy dziecka.Wczoraj nic ani jednego. Myslicie ze sa jakies powody do niepokoju bo szczerze mowiac troche sie stresuje.

Wszystkiego naj,najlepszego Patipaula!!! Spelnienia marzen!!!
Jestesmy z tego samego rocznika. Pozdrawiam

Ostatnia edycja:
Do góry