reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Lipiec 2010

Witam:-)
Ferie córuni się skończyły i niestety razem znimi skończyło się wysypianie:-(.
Trzeba niestety wstać wcześniej żeby wyprawić Zulkę do szkoły.No cóż- do soboty zostało już tylko 5 dni;-)

patipaula zaczął się najfajniejszy okres z życiu koiety:tak:Swoją dojrzałość i mądrość życiową już masz, a jesteś jeszcze bardzo młoda.
Spełnienia marzeń z okazji urodzin kochana:happy2:

Vanilka na USG idę na 18.40. Nie doczekam się chyba.Sniło mi się nawet dzisiaj,że na badaniu okazało się,że jednak będę miała córeczkę;-)Czuję się tak jakbym jakiś ważny egzamin miała mieć.

louise najwyzsza pora,żeby brzuszki nam rosły;-) A paste jajeczną to bym chętnie zjadła...

Mysza Ty mi postem o oddaniu moczu do analizy życie uratowałaś.Miałam zrobić badanie w piątek,przy okazji badań krwi,ale zapomniałam:baffled: i dzisiaj gdyby nie Ty,też bym nie zrobiła przez moją sklerozę,a jutro wizyta.Gin.by mnie zamordował

reklama
patipaula WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO pamietaj nie ważne ile masz w dowodzie ważne na ile się czujesz
zuzia80 ja też zaraz pomimo niezachęcającej pogody znowu pada śnieg idę połazić po sklepach.
W końcu mój chłop pojechał do pracy bo cały zeszły tydzień miał wolne przez te mrozy i miałąm go troche dość nie wiem czy to ja mam aż takie humory czy to on zachowuje się jak kobieta w ciąży.

I ja się witam dziewczynki :tak:
Moja córa znów przedszkolu- nie chciała iść :no: Ciekawe ile tym razem dni przechodzi zanim znów w choróbsko wpadnie :confused: Ale M w domku :tak:

Patipaula- pezeserdeczne życzenia z okazji kolejnych 18-tu urodzin! :tak::-D

Mammi- sama dziś żyję Twoją wizytą USG! A kolejką faktycznie się nie przejmuj, a nóż przyjdzie na to jeszcze czas, a jak nie... może brzuszkowy dzidziaczek się zainteresuje? :tak: Ja tez mam czasem wpadki z zabawkami, tyle pieniędzy- basen i Poly pocket- dostała na święta i bawiła się z 2 razy... a przeszło 200zł :baffled:
Ps. zaraziłaś mnie ogórkową: robię! :-p

Vanilka- świetne te wczorajsze flmiki... Powiem wam że moją 4 letnią córę zainteresowały :confused: Myslałam że tylko dzidzię zobaczy i pójdzie a ona od samego początku do końca (poród musiałam "przewinąć" :cool2:)

Louise- ja też mam 5kg do przodu a w brzuszku: 10cm!!! Aj będziemy się turlać, będziemy :-D

Zuzia- współczuję bólów... Skonsultujesz to z lekarzem?

Mysza: udanych zakupów życzę!!!!

hej, jestem;-)
ide was nadrobić, bo nie wiem co u was...
ja jestem zła bo ta rana po tym drugim pieprzyku nie goi mi sie za bardzo....
poza tym weekend udany:-)

Atabe, kochana :-D
Wczoraj z trzy razy przyszłaś mi na myśl, ale nie nie.. nie twój biust ;-) a właśnie te wycięte "pieprzysko"... Przykro mi że tak źle się goi :-:)-:)-(

Emih mysle, ze skonsultuje sie ale z pl lekarzem bo tutaj nie sadze zeby lekarz pierwszego kontaktu pomogl mi w czyms. Chyba ze popoludniu pojade do szpitala. Nie chce panikowac, bo dzisiaj sie czuje dobrze.Naczytalam sie w necie o roznych rodzajach boli brzucha i nie ktore sa normalne dopoki nie wystepuje twardnienie brzucha i krwawienie.A, ja nic takiego nie mialam poza bolem z lewej strony i bolem kregoslupa. Nie wiem sama moze lepiej chuchac na zimne.

Zuzia, no własnie... Mi gin mówił, że jeśli brzuch boli po bokach jest, ok, jesli w środkowej cześći to może być ok, ale trzeba do lekarza... Ale to chyba dotyczyło głównie I trymestru bo teraz brzuch mnie pobolewa a raczej środkowa część podbrzusza, trochę twardnieje, boli jakby szyjka macicy, a paniki w jego oczach nie widziałam- dał mi tylko no spę 3x1 non stop. Może od takiego rozkurczowego byś zaczęła? Ps. Tylko niepokojące są te bóle pleców... bo nie wiadomo czy to z ciążą jest związane czy się przemęczyłaś....

atabeSwietnie,że weekend się udał:-)

emih moja córa też sporo chorowała w przedszkolu:-(Średnio raz na 1-1,5 miesiąca. Ciekawe,czy córcia teraz szybciej się przekona....Oby...:tak:
Ogórkowa pychotka,u mnie dzis będzie drugi dzień.

Vanilka no właśnie,bo zapomniałam.Filimiki świetne,! część oglądałam drugi raz z M.Najbardziej zafascynowało go 500 mln plemników podczas jednej ejakulacji.Jakiś taki dziwnie dumny pózniej chodził;-)

reklama
emih to pewnie jestes b szczesliwa ze M w domku mi mozecie pobyc razem :tak::happy2:
atabe nie denerwuj sie-jeszcze wczesnie-napewno za chwile zacznie sie ladnie wszystko goic :tak::tak::tak:
zuzia no niby pisze i mowi sie zeby lepiej kazdy bol brzucha konsultowac z lekarzem. ale jak cie nie boli juz dzis i nic ponadto sie nie dzialo to pewnie nic groznego.

ja tez mam takie dziwne bole od wtorku zeszlego.zaczyna sie popoludniu i tak
mnie boli jakby od kosci lonowj przez biodro az do plecow w dole. i to tki silny bol ze ruszyc sie nie moge. po prawej stronie-nie wiem czy to rwa kulszowa? albo kiedys widzialam w tv takie cos jak rozluznienie kosci spojenia lonowego czy jakos tak...juz sie wkrecam ze to bedzie cos takiego :szok: na szczescie ze jutro ide do lekarza i wszystko sie wypytam...

Do góry