Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
;-)
no to nieźle
bo mam 2 rany w po tych pieprzykach w dolnych okolicach brzucha i boli ja chol*** i nie dam się dotknąć oj
ale ja już się odzwyczaiłam od sexu chyba

M chce Jagódke, a ja Lenke. Ja miałam wiele propozycji ale tylko Lenka nie została odrzucona;-)Mammi powodzenia na wizycie!!Pewnie się dowiesz kto siedzi w brzuszku
Atabe a jakie imiona obstawiacie?my jednak albo Julka albo Natalka-ja wiem że popularne , ale zawsze nam się podobały i chyba przy nich zostaniemy![]()

Piękny wiek, ja tam zazdroszcze;-)
ale powiem Ci że mimo iż mój wraca codziennie (na wyjazdach bywa tylko co 2 tyg. po 2-3 noce) to i tak smutaśno mi było rano że znów całymi dniami będzie daleko:-( więc niech Cię rozpieszcza kiedy jest ile się da
Daj znać jak malutka po powrocie z przedszkola, oby dzinek miło jej tam minął.
)Tylko nie wiem czy w ciąży można stosować musiałabyś do ginka zadzwonić zapytać.
masowanko balsamem ciut pomagało.Aha życzę Ci podniesienia łożyska bo czytam że się męczysz i smakami obchodzisz:-)
zakonnicom też nie mogłabym być he he:-)
. Ja tam nie czuje sie wogóle na swój wiek a pozatym nikt mi nie daje tylu lat zawsze mi dawali mniej-a niech tam daja ile chcą:-)
kochana przeciez masz jeszcze mnóstwo pozycji,mnieteraz bardzo sprawia przyjemnosc wymyslanie nowych. Mój M to chyba sie modli w duchu co by ta ciaza jak najdłuzej trwałaPoduchę rogala też mam,ale zostawiłam ją do karmienia maluszka.;-)
Co do sexu,to ochota mi wróciła,mam tylko obawy co do pozycji.Boję się,że w tych gdzie facet jest na górze,brzuszek jest zagrożony.Podobno najbezpieczniejsza jest od tyłu,ale kurka bez przerwy od tyłu to jest nudne;-)