Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Dzwoniłam do przedszkola, już nie płacze, ale nie bawi się z dziećmi, siedzi w kącie..... IWem że kiedyś sie przyzwyczai, ale kiedy???? A jak mówi ze chłopiec ją jakiś bije... MASAKRA!
Ale nic to, dobrze że jesteśvcie, to czasem człowiek szybciej sobie uzmysłowi swoje zaniedbania ;-) 
dołączam do grona tych niewiedzących o plci i czekajacych na przełom lutego i marca..
i tak wogóle... ale na słodycze nie mam specjalnej chcęci- chyba na siłę zacznę jeść.. Muszę jednalk przyznać ze czuję chłopaczka, ciągle mówię "on" 
Nie wiem jak to funkcjonuje, ale mój M mógł przespać całą noc, mała płakała godzinami, a on rano wyspany jak skowronek pytał: jak nocka kochanie?!eee napewno bedzie pomagal
choc moj tez mysli,zeby tylko maluch kolek nie mial bo sie zalamie![]()
Myślałam ze wzrokiem zabiję ;-) Ale nocki wzięłam na siebie, bo uwżam że facet powinien byc wyspany i gotowy do pracy i przynoszenia pieniązków w tym okresie ;-) ALEE... jak byłam podchorowana i zapowiedziałam, ze w nocy do niej wstaje to pwoiem wam- córa tylko na bok się przewracała ziewając a ten już na baczność przy jej łóżeckzu stał

ale z drugiej strony moi rodzice mnie zaplanowali wg tej metody i oto jestem kobiałką:-)Dzięki tweenie niestety mój M jest na działalności, więc nie może skorzystać, ale ciekawi mnie kto płaci L4, czy coś się zmieniło, czy przez miesiąc płaci pracodawca, a potem ZUS?podobno nic w tym zakresie się nie zmienia. ZUS płaci macierzyński, który od tego roku jest dłuższy o 2 tyg
I od tego roku przysługuje ojcu też dodatkowy tydzień (tyle tylko, że nie wiem, czy roboczy czy nie) urlopu - do opieki nad dzieckiem. Jeżeli nie wykorzysta go do ukończenia przed dziecko roczku, przepada. I ojciec nie może także wykorzystać tego urlopu w czasie trwania macierzyńskiego.
Tyle z nowości na 2010![]()

co do suchej skory to jestto spowodowane kochana nie ciaza ale kaloryferami i suchym powietrzem. mialam to samo i zreszta dalej mam jak zapomne nawilzacza wlaczyc 2 dni pod rzad badz nie kupie porzadnego tresciwego kremu na noc i smaruje jakims nivea softem albo czymns takim. polecam nawilzacz bo do dzieciaczka i tak chyba bedzie konieczny 

dopiero jak na kilku nastepnych potwierdziCześć dziewczyny.
Jejku ale ja Was ostatnio zaniedbujeNie mam ostatnio czasu na nic i jestem kompletnie padnięta.Nie wiedziałam,że szukanie mieszkania jest takie czasochłonne.A troszkę nam śpieszno bo zastał nam miesiąc
W każdym bądź razie chciałam się z Wami podzielić pewną informacją.Dziś miałam USG i będę miała ....
SYNUSIA!!!!!!!
Normalnie wiedziałam - miałam tak silne przeczucie że to chłopiec
No i na imię też już się zdecydowaliśmy będzie ALANEK :-)

Kasik, miłego dnia w pracy- szczególnie twoim współpracownikom życzę ;-) to tak apropo wyziewów czosnkowych ;-) A na powżnie, ja tez o przeciwskazaniach nie słyszałam, jedynie co ogólnie, ze na surowo nie można zjeść więej niż 2-3 ząbki bo możesz popalić sobie żołądek (ja spaliłam sobie dziasła- taki zmutowany dostałam w sklepie ;-)) ale gotowany/ pieczony do woli...