Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
dziewczyny myślicie, że takie warzywa na patelnię i inne cuda mrożone są zdrowe?
bo ja mam takiego lenia kulinarnego a jakoś musiałabym zadbać o to co jem. (Tak wpłynął na mnie filmik, który Vanilka zarzuciła). Nie chcę żeby dziecko było źle odżywione

nie bój sie ,ta przedszkolanka to miała juz taka wiazanke puszczona ze szok.ale ja to jeszcze nic mój M to sie dopiero popisał,wiec do wczoraj było dobrze,pisze do wczoraj bo musiałam znów na nia najechac bo bardzo mnie zdenerwowała.Wyobrazcie sobie ze wasze dziecko nie chodzi do przedszkola od 3 tyg i pani dzwoni ,myslałam ze moze po to ze NIE WIE CO z dzieckiem,ale byłam poprostu gupia i naiwna,owszem stwierdziła ze tak myslała ze Filipek chory bo długo go nie ma a dzieci choruja a dzwoni bo sa zdjecia z mikołajem i tylko ja jej jeszcze kasy nie dałam i ona musi natychmiast ja miec bo sie musi z facetem rozliczyc,tłumacze ze chyba jest nie powazna bo dzieciaka dzien po antybiotyku nie bede na takie zimno ciagac a maz do pózna pracuje i przyniesie jutro przed praca a ta do mnie ze tak nie moze byc no to juz wogóle miała pecha bo teraz to ja strasznie wredna jestem no i jej nagadałam ze jest nienormalna bo samego dziecka w domu nie zostawie i co ona wogóle sobie mysli.ta juz potem zdrefiła bo stwierdziła ze to ja to zle ja zrozumiałam i mam takiego madrego syna ze chyba moze przyjsc i przyniesc kase .no ale ja jej dam dopiero teraz jak pójde do sklepu bo nikt mi nie bedzie rozkazywał ze ja mam przyjsc juz i terazKAma- wypoczywaj, wypoczywaj!
A kiedy Perla wraca?
Atabe, może faktycznie się skuś i pójdź do lekarza?!
Dzamena- powiem szczerze- zagryzłabym przedszkolankę własnymi zębami gdyby mi coś takiego powiedziała jak tobie! Szczyt szczytów! Na łatwiznę chciałą iść!
Jedyneczka, z tymi płynami- tak, słyszałammam jednak suchą cerę więc wolę jej bardziej nie ściągać ;-) A co do jedzenia- ze stresu ze zaraz po małą idę- trzecia micha zupy ogórkowej pęka- zaraz zresztą i ja pęknę
![]()

wyżymam, w końcu składałam przysięgęmysza a po praniu go wyżymasz?:-)

:-d:-d:-dwyżymam, w końcu składałam przysięgę :-d:-d