Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Tylko Twój M bidny.On jeden, a kobietek aż 4;-)

To wstępne gratulacje dziewczynki :-)Ja tez juz po wizycie.
Byłam badana wszystko ok. Miałam tez USG dopochwowe i normalne(zwykłe normalne u mnie w przychodni nie ma 3d). U niuni wszystko ok. Tak niuni-wszystko wskazuje ze bedzie dziewczynka. Powiedziała ze moze się mylić,ale nic nie dynda miedzy pośladkami. Połówkowe mam 24 lutego-więc wtedy powiedziała ze będzie lepiej widac (i bardziej bedzie widać płeć)- bo bedę miała robione na innym sprzęcie(w innej przychodni).
Na bóle brzucha przepisała mi nospe forte 3x1tab, i mam odpoczywać nie chodzic dużo i się nie przemęczać. Powiedziała ze to moja druga ciąża i dlatego te bóle krzyza juz sa.
Następna wizytę mam 2 marca i przed wizyta mam zrobić test obciążenia glukozą. Mam tez zrobić badanie na HIV.Powiedziała mi gdzie mam iśc-i tam mi zrobią za darmo.
No nie ładnie się zachował tylko człowiek oko przymknie bo jak dobry specjalista to głupio teraz szukać innego w połowie ciąży.
połówkowe od 18 do 24 ale ponoć 20-23 taki najlepszy bo najwięcej widać organy wewnętrzne ale co lekarz to opinia w sumie
do porodu nie ma już obowiązku golenia przynajmniej takie kobieta ma prowo ale ja się ogolę bo wydaje mi się że tak higieniczniej później do gojenia, no i te ewentualne szwy z wplątanymi włosami:-)poprzednio połozne mnie ogoliły a teraz chyba M przypadnie ten zaszczyt he he