Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
to jak dodasz ziola i sol i ziele angielskie i listek laurowy to powinno i tak wyjsc dobreno warzywka są, ale z mrożonki
jedyneczka na frytki nie mam ochoty, wczoraj zamawialiśmy pizzę i na razie fast foodów mam dość;-)
Już jestem, wzięłam ten apap bo myślałam, że już nie wytrzymam. Jeśli chodzi o Furaginum to właśnie czytałam , że nie ma jakichkolwiek konsekwencji w stosowaniu podczas ciąży ale to musi o tym zdecydować ginekolog prowadzący

właśnie zjadam tą zupę... uwielbiam jarzynową, ale smaku tej dzisiejszej wolę nie komentowacto jak dodasz ziola i sol i ziele angielskie i listek laurowy to powinno i tak wyjsc dobre

sama chetnie czasem bym takie zestawy stosowala :-) b dobrze kochana-Ty masz dzis lezec i wypoczywac i sie leczycSupcio fatalnie się zachował i musi mieć tego świadomość, tzn. ty mu mam nadzieję to uświadomiłaś dosadnieno niestety to prawda, to są duże dzieci i pod względem dojrzałości zawsze za nami w tyle
w sumie to nadają się tylko do jednego ha ha ha
Ja ponieważ dziś sama i chora, mam święto i nie będę sterczeć w kuchni, gotuję krupnik z winiar a Emi zaraz ruskie ugotuje - gotowce![]()

) bo reszte mam z wczoraja. tylko te naczynia....brrrrr-nienawidze ich. kiedys wprowadze tydzien jedzenia na plastikach
i najlepiej co miesiac ;-):-)
tak mi znow ci przewoznicy zasyfili...