Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
aghata no własnie jak ja dawałam w 2006 roku to prawie nikomu to imie sie nie podobało a teraz sie takie popularne zrobiło,ja mam Filipka i PatrykaDzamena, zapomniałam, ze ty masz Filipka:-)
Już długo mi się to imię podoba, tylko martwi mnie, że jest na pierwszej 10ce najczęściej nadawanych imion w 2009r
a chciałam coś oryginalnego.
Witam
Troszke niesmialo
i wybaczcie ale nie dam rady nadrobic tej masy stron naprodukowanych w tzw miedzyczasie.
Obiecalam ze sie pojawie na poczatku lutego, wiec zgodnie z obietnica jestem. Juz po przeprowadzce, tylko rozpakowac trzeba :-(
Pozdrawiam wszystkie lipcoweczki
mam nadzieje, ze wróciłaś na dobre;-)
brakowało nam tu ciebie

Zostań z nami kochana. Jak przeprowadzka?W domku fajniej?louise ty kłamczuszku ,przyznaj sie ze to nie o smak rosołku ci chodzi tylko podsypujesz bidnemu M do zupki przez wzglad na własciwosci tego ziółka;-)

Ja mówię na córe Emi , a na Julke mówimy Jurek:-)
zresztą jakiekolwiek dasz imię może nagle bum się na nie pojawić i nic nie poradzimy;-)dzamena przykładem(sorki dzamena że tak Cię wywlekam dla przykładu
):-)hihihi dzamena nie mowie "nie"louise ty kłamczuszku ,przyznaj sie ze to nie o smak rosołku ci chodzi tylko podsypujesz bidnemu M do zupki przez wzglad na własciwosci tego ziółka;-)

dodaje smaczku:-) ;-)