reklama

Lipiec 2010

Ale się wkur....Pożarłam się znowu z M:wściekła/y:
Mieliśmy wybierać imiona,wybraliśmy kilka Alicja ,Malwina, Milena, Kalina, Karo
lina, Emilia i Dominika i mówię mu,żeby wybrał 2 ,kóre najbardziej mu się podobają, a ten,że jednak ma być Danusia,po zmarłej 2 miesiące temu cioci, albo Zosia po babci:baffled:Kochałam ciocię,babcię też kocham i szanuję,ale nie chcę tak dawać dziecku na imię:no:

oj widze, ze twój jeszcze lepszy:baffled: my nosimy i rodzimy to my powinnyśmy wybierać imie!
Wybij mu to z głowy skoro nie chcesz takich imion....

reklama
Halo o jak fajnie rozmawiacie o imionach, a my chyba na aleksandra postawimy, chociaz bardzo podoba mi sie Mikolaj ale M nieugiety, mowie mu ze jak bede tak do brzuszka mowila to sie przyzwyczai i bez sensu pozniej mu w glowie mieszac:-D:-D:-D:-D

ashika witaj po dlugiej przerwie;-)
supcio nie mam zdjec bo komputer w naprawie. Mam tylko jakies jedno z wystawy z psem, to w sumei psa widac a nie mnie, ale dla spokoju wstawie zeby nie bylo:-D:-D:-D

Dzieki dziewczyny:)
ja jestem taka ze dre sie i moge ciagnac kltonie w nieskonczonosc za to eM woli przemilczeć i zamyka sie zamiast mi nawrzucac;)
a brakuje mi tego zeby sobie wykrzyczec co nas boli!
najgorsze jak rzuci tekstem wez sie w garsc a mnie krew zalewa wtedy
wczoraj podobnie wykrecil mi niezly numer ale szkoda gadac.... ja dzis na obiad zaraz frytki wyjme z zamrazalnika bo sama siedze i na nic nie mam sił
i wrzucam zdjecie brzucha w odpow. wątku :-)

Mój M też woli przemilczeć. Czasem mnie to drażni, bo ze mnie taki choleryk, że chciałabym, żeby mnie w końcu ustawił do pionu. Ale On odchodzi i czeka aż się uspokoję. Jak się pokłócimy, to zaraz przychodzi i chce o tym porozmawiać. Po prostu u niego w domu kłótnie były non stop i to go drażni. Widzę, że nie pozwala żeby problemy się nazbierały, tak długo mnie ciągnie za język aż w końcu powiem co mnie boli. Za to Go kocham :happy2:

oczekiwanie Mikolaj tez mi sie podoba ..tylko nie chcialam mieszac mojego dziecku bo on wie ,ze mikolaj jest jeden przynosi prezenty...a teraz jego braciszek nagle Mikolaj :baffled:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry