reklama

Lipiec 2010

No ja jestem za Mikolajem i to bardzo, no ale moze dojdziemy do jakiegos kompromisu, w koncu to jeszce troche czasu zostalo;-)
Ja w koncu wrzuicilam mojego brzuchola i jakies zdjecie ale w sumie mnei nie widac. w weekend napewno cos wrzuce bo na 90% odbieram laptopa z naprawy:tak:

reklama
No:happy2:-teściowa na szczęście po mojej sronie w tej sprawie.

jedyneczka też mu właśnie tłumaczę,że na drugie to się zgadzam,ale z pierwszym imieniem to przecież dziecko zostawiamy na całe życie.A Danusia za 20 lat to będzie pewnie tak jak teraz Genowefa( nie obrażając nikogo;-)

Atabe jak coś, to Octenisept można w ciąży:tak:
Ashika witamy po przerwie:-)
Ja byłam dzisiaj w BabyMaxie pooglądać co tam jest i nic nie ma...:no:
W necie będę kupować. U nas co do imion to Konrad lub Blanka na razie na 1 miejscu.

Atabe jak coś, to Octenisept można w ciąży:tak:
Ashika witamy po przerwie:-)
Ja byłam dzisiaj w BabyMaxie pooglądać co tam jest i nic nie ma...:no:
W necie będę kupować. U nas co do imion to Konrad lub Blanka na razie na 1 miejscu.

dzięki, już pisałam że jak mi do piatku sie nie polepszy to go kupie.

Konrad mi sie podoba;-)

mysza to do mojego charakteru twój M by pasił bo ja mam tak samo jak on:tak:usiąść, porozmawiać, wyjaśnić a mój mnie słucha jednym uchem i potakuje z miną "niech ci będzie, głupszemu trzeba ustąpić":-)

mruczka bardzo mi się Blanka podoba, mam przyjaciółkę Blankę, trudny charakter i złote serce:-Dale w pochodzeniu imienia jest "białogłowa" a my czarni oboje więc zrezygnowaliśmy:baffled:a ta przyjaciółka moja to blondyna z długimi kręconymi włosami więc idealnie jej pasuje:tak:

reklama
Mruczka ja też uważam,że Blanka to świetne imię.Zastanawiałam się nawet nad nim,ale niestety w zestawieniu z moim nazwiskiem zle brzmi:baffled:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry