reklama

Lipiec 2010

No mogłaby w końcu odpuścić ta zima...Zostaliśmy na dodatek beż samochodu,znowu jest w naprawie-3 dzień już i końca nie widać:baffled:i zapierniczam wszędzie na nogach:dry: Po towar to pożyczamy rano dostawczaka z firmy teścia.

Vanilka to nie są aukcje,tylko takie ogłoszenia sprzedam,kupię,ale w sumie co to za różnica....;-)Tylko,że to głównie dla osób z tego samego miasta,bo najbezpieczniej tam jest odebrać osobiście.

reklama
nic mi nie mówcie bo już się z m pożarlam:baffled: jak dziecko on tego nie wypije, tym nie popsika...a ja chce żeby był zdrowy:wściekła/y: a teraz gra zamiast leżeć i się leczyć:wściekła/y:

Ale dzis niunia daje czadu:happy2:Wierci się strasznie:tak:
Stanęło na 2 imionach Malwinka lub Emilka i zdecydować się nie możemy.Choć znając mnie to pewnie jeszcze zmienię zdanie;-)

geperty moja droga, przecież ustaliłyśmy, że Marta jest ok :-D

Hejciu przepraszam, ale się wygłupiłam :zawstydzona/y:, wiadomo, że będzie Martusia, gorzej jak z sisiorem :-D.

jejku dziewczyny mój M jest chyba chory, ma gorączke i wszystko go boli...pewnie mnie zarazi:wściekła/y: jeszcze tego mi tylko potrzeba:baffled:

A macie możliwość, że by spał w innym pokoju, bo już mojego tak postraszyłam, że jak przywlecze chorobę do domu to go wygonię z sypialni :tak:, ale on się cieszy bo lubi spać na kanapie w dużym pokoju :-D.

Mammi dobrze, że na tyłeczek spadłaś :tak:.

z facetami to norma... miałam tak z bratem i ojcem. Mój M jest inny, na razie... za 20 lat też będzie zrzędził :-D
Teraz marudzi, że chce PS3 - ja głupia nie jestem. Nie dam się wrobić, bo wtedy będę gadać sama ze sobą.:baffled:

Ale dzis niunia daje czadu:happy2:Wierci się strasznie:tak:
Stanęło na 2 imionach Malwinka lub Emilka i zdecydować się nie możemy.Choć znając mnie to pewnie jeszcze zmienię zdanie;-)
hehe Moj tez mi wlasnie fika w brzuszku:happy2:

mysza moj wlasnie kilka dni temu pojechal z synkiem do miasta i kupil debil psp3 ....wraca z pracy ,zje obiad i sobie gra...a jak gra za dlugo to wylanczam mu z gniazdka i juz nie gra hehehe

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry