reklama

Lipiec 2010

reklama
fajnie zje obiad i gra ,a ty zajmij sie dzieckiem albo popatrz jak mu idzie masakra.
mammi mi np zdecydowanie z tych dwóch to Emilka, chociaz ja gdybym miała córcieto oczywiscie zuzia

To może ciśnienie dziś wysokie bo moja mała tez się kręci jak na karuzeli:-)

Facet chory gorzej jak dziecko więc atabe współczuje:no:Tak Vanilka jak mówisz, my padamy na ryjka w gorączce ale uprać sprzątnąć obiad ugotować dzieciem się zająć trzeba i nie ma zmiłuj:dry:Już ich widzę jakby mieli rodzić dzieci:-)

mammi mnie się baaaardzo podoba i Emilka i Malwinka:tak:

Z łóżka to by się pewnie z tydzień nie zwlekli, potem z miesiąc chodzili okrakiem bo "ścipie" a mleko z cycków trzeba by było im wyciskać bo oni by nie mieli siły na to.

reklama
atabe kolorowych snów i spokojnej nocy:happy2:

Co do PS to my mamy tylko 2 .M kiedyś kupił od kogos bardzo okazyjnie i lezy bez sensu bo nikt na tym nie gra.M lubi gry,ale gra głównie na kompie.

dzamenka Zuzia też ładnie jak laleczka;-) Tylko wszystkim w domu kojarzyłaby się z sasiądką,której niestety głównym zajęciem jest picie do oporu.Właśnie w tym jest problem,że dużo imion z kimś tam nam się kojarzy,a jak zle to choć imię jest ładne to i tak odpada w przedbiegach.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry