Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
uuu znowu m bedzie jadl chinskajedyneczka no swinta racja z tymi menami i porodami.ja tam mam od M odpoczynek i toraczej na długo,dzis sie z nim tak pozarłam ze wylazł z domu.a niech w p.....u idzie palant

no jak przylazł z pracy to jadł grochówke i kanapki troche tego wszamał,pewno sie tak pakował na dłuzsze bycie poza domem,mam tylko nadzieje ze bedzie miał po tym zajebiste wzdecia.uuu znowu m bedzie jadl chinska![]()

no jak przylazł z pracy to jadł grochówke i kanapki troche tego wszamał,pewno sie tak pakował na dłuzsze bycie poza domem,mam tylko nadzieje ze bedzie miał po tym zajebiste wzdecia.

jeny jakie te chlopy sa durne 
vanilka to prawda ze walna focha i wyjda ale chociaz nie musze patrzec na te jego durna mine udajaca ze mnie nie widzi ale non stop łypie na mnie okiem,a jak wyjełam sobie osobna poduszke i kołdre to sie wk......ł i wyszedł no to ma pecha bo to jeszcze tym bardziej działa na mnie odwrotnie niz on sie spodziewajeny jakie te chlopy sa durne
oni maja dobrze,pokloca sie i wychodza sobie piwko walnac i im dobrze ,a my zostajemy z dzieckiem w domu i nie mam nawet gdzie wyjsc ochlonac
To dla niego gorsza kara bo nie wie gdzie jestem i ma myślenice.Jakbym go wtedy gdzieś puściła to na bank w knajpie z kumplami by siedział i jeszcze na bani wrócił, a tak to ja jestem na wygranej pozycji.A najczęściej siedzę u babci i taty dwa osiedla dalej i myślę o nim cały czas,do momentu kiedy całkiem żal mi się go zrobi;-)