Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
vanilka wlasnie juz dosc dawno nie jadlam kapusty-ponad tydzien i tak mi sie dzisiaj znow zachcialolouse Ty jeszcze wcinasz ta kapuche ??
powiem Ci ,ze ananasa swiezego sie je na wywolanie porodu ...ale nie boj sie bo jak zjesz troszke napewno nie zaszkodzi
Ja jem bardzo zdrowe chipsy
normalnie dzisiaj mam super ,mega kaloryczny dzien ..gofry ,chipsy![]()
. a byla tej mojej ulubionej firmy wiec wzielam. kurcze wystraszylas mnie z tym ananasem a ja mam taka potworna ochote na niego i u mnie to jak sie dorwe to co najmniej polowe zzeram sama :-(wiesz co no ja nie wiem jak dokladnie dziala ten ananas ale napewno jedza go tez dziewczyny po terminie ....Moze mammi cos napisze czy jesc czy nie bo Ona doswiadczona bardziej .Narazie zajadaj kapuchevanilka wlasnie juz dosc dawno nie jadlam kapusty-ponad tydzien i tak mi sie dzisiaj znow zachcialo. a byla tej mojej ulubionej firmy wiec wzielam. kurcze wystraszylas mnie z tym ananasem a ja mam taka potworna ochote na niego i u mnie to jak sie dorwe to co najmniej polowe zzeram sama :-(

tak zrobie :-) a ananasa zostawie na popoludnie, o ile sie okaze ze mozna. a on tak pachhhhhhhniewiesz co no ja nie wiem jak dokladnie dziala ten ananas ale napewno jedza go tez dziewczyny po terminie ....Moze mammi cos napisze czy jesc czy nie bo Ona doswiadczona bardziej .Narazie zajadaj kapuche![]()

, właśnie się pierze mam nadzieję, że wszystko zejdzie, ale warto było, bo podładowałam baterie
.

.
, na dodatek taki stres :-(, ale na L4 możesz iść
, tylko nie wiem ja z macierzyńskim będzie
Ja bym chyba chrzaniła tą pracę
i poszła na zwolnienie, a do kiedy masz umowę?
.
.

, dobrze, że się szybko przełamał
.

A to chodzilo o stroj na bal przebierancow, ale jestem zakrecona, a juz mialam tyle wizji ze gdzies w sklepie albo u gina takiego glosnego baka puscila, az sie smieje sama do siebie

vanilka wlasnie juz dosc dawno nie jadlam kapusty-ponad tydzien i tak mi sie dzisiaj znow zachcialo. a byla tej mojej ulubionej firmy wiec wzielam. kurcze wystraszylas mnie z tym ananasem a ja mam taka potworna ochote na niego i u mnie to jak sie dorwe to co najmniej polowe zzeram sama :-(