Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
zgadzam sie w 100% z kasikmaszynka77 - myslę, że wszystko jest ok. W chyba przedostatnim numerze m jak mama był baaardzo fajny artykuł o wzroście wagi w ciąży. Wynikało z niego, że najbardziej tyja kobiety szczuplutkie i takie 16-17 jest w normie, te grubsze powinny przytyc 10-12 i wtedy jest ok. I chyba tak jest, nawet obserwując tu na forum, te drobinki przytyły już 5-7 kg. Nadrabia sie na początku tą tóznice, póxniej powinnyśmy juz tyć mniej więcej równomiernie. Więc głowa do góry;-).
i to nie dlatego ze chce usprawiedliwic swoj 7-kilowy przyrost wagi ale dlatego ze tez sie wystraszylam i czytalam duzo na ten temat. zalezy wszystko od wskaznika BMI, ktory sie liczy dla kazdego indywidualnie. u mni jest ponizej 19 wiec powinnam przytyc13-17 kilo.
a ponadto jest bardzo elastyczny wiec sam w sobie jakos je podtrzymuje. ale ze domyslam sie iz Twoje "dojce" sa pewnie wieksze to faktycznie mozesz kupic taki z fiszbinami i usztywnieniem typu gabka itp. wszystko byle sie tylko komfortowo czuc
mi siek mi powiedzial przed 1 pojscie jedna rzec, ktora jak zauwazylam sie sprawdza: ze tak naprawde to inni cie widza tylko w 2 momentach-jak wchodzisz i wychodzisz z wody. 

a przez caly czas jestes zanurzona i czujesz sie i wygladasz jak piorko;-) a czepek...no coz-jak sama zaobserwowalam-w nim kazdy glupawo wyglada 

i nie sluchaj jedyneczki gdzyz byla rowniez jedna z owych "on" ktore sie przyczynily do przekroczenia 1000 stron na forum lipcoweczek ;-)
jak się wykuruje i do marca mi ochota nie przejdzie to się zapisze. Chciałabym z M ale on ma 2 razy w tyg. angielski wieczoram (nie chciało się na studiach uczyć he he
) a w pozostałe też jakieś raporty jeszcze po pracy robi w domu no i firmę założył miesiąc temu, niby ja się zajmuję nią w dzień a on wieczorami i nie wiem czy się da namówić

no z M fajnie ale jakby co to z Emi mozesz chodzic-zawsze to razniejlouise to ja z "podparciem" bym sobie zapodałajak się wykuruje i do marca mi ochota nie przejdzie to się zapisze. Chciałabym z M ale on ma 2 razy w tyg. angielski wieczoram (nie chciało się na studiach uczyć he he
) a w pozostałe też jakieś raporty jeszcze po pracy robi w domu no i firmę założył miesiąc temu, niby ja się zajmuję nią w dzień a on wieczorami i nie wiem czy się da namówić
Jadę po Emi a jak wróce to się najem bo po śniadaniu z 9ej to już historia starożytna![]()