reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Lipiec 2010

Arlecia super że wszystko oki na wizycie.
Vanilka ja zaczęłam prasować ubrania M i też poprasowałam dzisiaj pościel:tak: Aja najbardziej lubię pracować synka ubranka:tak:

reklama
ania_pestka ja moge wszystko prasowac tylko nie posciel :no:
tylko co zrobic jak lubie spac pod taka swieza i wyprasowana :happy:

Vanilka ja też lubie spać pod wyprasowaną pościelą, ale niecierpie jej prasować;-)
kupiłam dla małej kilka ciuszków:-) i taką poduche pod laptopa w ikei, bo jak cały dzień siedze na BB to już nie wiem jak mam go trzymać;-):-D pooglądałam wózki i inne pierdy i tak nam zeszlo...

matko, dziewczyny ja was podziwiam :szok::rofl2: mnie ciezko zagonic do prasowania czegokolwiek ale poscieli to na bank nikt mnie nie przekona...

ogladam wlasnie kabiny prysznicowe i brodziki i juz w zasadzie wybralam na 100% a w dodatku znalazlam cos b fajnego czyli krzeselko rozkladane do kabiny montowane na scianie :-)

Vanilka ja też lubie spać pod wyprasowaną pościelą, ale niecierpie jej prasować;-)
kupiłam dla małej kilka ciuszków:-) i taką poduche pod laptopa w ikei, bo jak cały dzień siedze na BB to już nie wiem jak mam go trzymać;-):-D pooglądałam wózki i inne pierdy i tak nam zeszlo...
:-D:-Dmi tez moglas kupic bo u mnie jak jestem w domu caly dzien lapek wlaczony .

louise no jak sie chce miec w nocy wygode to czasem trzeba wyprasowac i posciel ;-)

:-D:-Dmi tez moglas kupic bo u mnie jak jestem w domu caly dzien lapek wlaczony .

louise no jak sie chce miec w nocy wygode to czasem trzeba wyprasowac i posciel ;-)
jestem wygodna ale chyba nie az tak :-D:-D:-D ale chyle czola przed wami :tak::tak::tak:
ale sie najadlam, chyba sie poloze...to leczo bylo pyszne i tak mi sie lato skojarzylo....papryka zupelnie inny smak niz ta teraz. i pomidory o smaku pomidorow-pachnace i kwasne....mniam:-)

Kobity właśnie przeżyłam szok: marcówki zaczęły się rozpakowywać!! Już 8 dzieciątek się urodziło )) :-) jak ten czas leci... i pomyśleć że niedługo i nas to czeka!

louise ja też nie prasuje pościeli:-p

aisim też czytałam marcówki ostatnio, strasznie szybko zleciało. I powiem wam że ciutkę się zaczęłam bać a właściwie nie tyle bać co zdałam sobie sprawę jaki mamy teraz luzik:-)

Kobity właśnie przeżyłam szok: marcówki zaczęły się rozpakowywać!! Już 8 dzieciątek się urodziło )) :-) jak ten czas leci... i pomyśleć że niedługo i nas to czeka!
aisim ja wlasnie wczoraj czytalam marcowki i az szoku dostalam. niektore urodzily ponad 2 miesiace wczesniej!!!!:szok: matko kochana-moze to i dobrze ze wczesniej z tym remontem sie uwiniemy... ale to mi dalo do myslenia ze jednak chyba wszystko trzeba miec wczesniej przygotowane

jedyneczka witaj w klubie nieprasujacych :-p:-)

reklama
Do góry