Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
USG mam tak czesto bo pierwsza ciaze stracilam w 9 miesiacu z druga i teraz zaczelam plamieniem wiec chyba chca miec pewnosc ze wszystko bedzie dobrze,ja zreszta tez.wow a czemu masz tak czesto usg??moja polozna dzisiaj wyslala o usg ciekawe kiedy bede je miec ..
Wogle jestem po wizycie ..no i nie jestem zadowolona :-(
ogolnie wywiad zrobila przebyte choroby,poprzednia ciaza ,zwazyla ,zmierzyla ,cisnienie ...
no i jakos mialam wrazenie ,ze robi wszystko na szybkiego i nie jest zbyt mila :-(
wzielam sobie tlumaczke na wizyte polska bo nie znam zagadnien po ang.w kwesti poloznictwa ...a ona do mnie na ile znam angielski i czy nie poradzila bym sobie sama bez tlumacza :/
kurde mase dziewczyn tak robi i nic nie mowia im ...albo ja mialam zle wrazenie albo nie wiem :-(dziewczyny z uk jak wygladaja Wasze wizyty u poloznych ??
Tak jak pisalam wczesniej mam tyle USG przez moja historie.Narazie mialam chyba 5 i tak mniej wiecej co tydzien lub dwa az do 12 tygodnia a pozniej przejde do innej kliniki i juz tak czesto chyba nie bedzie.W poprzedniej ciazy tez mialam parenascie ale robilam je w Polsce i raczej prywatnie.Podobno USG jest mniej szkodliwe niz siedzenie i denerwowanie sie.Marta.s śliczne zdjęcie!!!Tak się zastanawiam nad tym,że za tydzień masz kolejne usg?Ile razy już miałaś robione?Bo u nas robią 3 razy w ciągu ciąży,no chyba,że są wskazania na więcej.A ja już nie mogę mojego usg się doczekać
A jeśli chodzi o poród,to ja rodziłam naturalnie i w życiu nie chciała bym cesarki,moje siostry miały cc i widziałam w jakim stanie były,mężowie musieli być z nimi w domu aby wszystko nosić,nawet dzidziusie!A w szpitalu po cc trzeba leżeć na płasko wiele godzin,to bardzo niewygodne i niby pokarm później przychodzi,ale niech wypowiedzą dziewczyny,które to przeżyły. ;-)
Dziś czytałam,że usg robi się od ponad 20 lat i nie wykryto aby było szkodliwe dla płodu,masz rację,lepiej zrobić usg niż się zamartwiaćTak jak pisalam wczesniej mam tyle USG przez moja historie.Narazie mialam chyba 5 i tak mniej wiecej co tydzien lub dwa az do 12 tygodnia a pozniej przejde do innej kliniki i juz tak czesto chyba nie bedzie.W poprzedniej ciazy tez mialam parenascie ale robilam je w Polsce i raczej prywatnie.Podobno USG jest mniej szkodliwe niz siedzenie i denerwowanie sie.
Spójrzmy na to z lepszej strony,możesz częściej podglądać maluszka,a to takie cudowne przeżycie
Pozdrawiam!

Zaopatrywac sie bede w tez w H&M bo maja tam duza rozmiarowke ciuchow ciazowych, a ja do najmniejszych niestety nie naleze