kasik1106
Fanka BB :)
Dzamena no właśnie niemrawo tu dzisiaj strasznie -widocznie to przez te nasze humory.
Ja się wykąpałam i zaraz idę do łóżka czytać gazety-postanowiłam,ze bede więcej odpoczywać-chociaż ja nie wiem czy więcej się da hihi
Kasik ja Cię podziwiam za te okna-ja nie myłam, tylko mama ma znajomą, która dorabia myciem okien i dzisiaj była u nas i wszytskie okna wymyła-ja bym chyba nie dała rady, takie brudne były po zimie ,że masakra!!
madzik - ja sama sobie się dziwię, tak jakos mnie wzięło, impuls i już. Nie mogłam patrzeć na te okna. Też chciałam kogoś wynająć, ale nie znam nikogo takiego. Za to padam na pysk.
Idę zaraz spać.
vanilka - też chciałam polecić Ci euphorbium, ale widzę, że dziewczyny mnie uprzedziły. Mnie pomaga, więc stosuj jak masz;-)
Ale wogóle dziś jakiegoś pecha mam.
Poszłam się umyć i wysiadł mi piec. Teraz nie mam ani ciepłych kaloryferów, ani ciepłej wody, a M. na wyjeździe. :-(Jutro muszę szukać jakiegoś fachowca. Jakaś masakra, ja sama kobieta w domu, a tu taki męski problem, ja o tym nie mam zielonego pojęcia...
, qu.wa któryś tydzień z kolei 
Nasza mała będzie w łóżeczku obok ale pewnie jak ją zabiore do karmienia nocą to zostanie do rana
przechodziłam to z Emi, odkładałam ja po karmieniu do łóżeczka , obie rozespane a tak myk do cycusia i zasypiałyśmy w trakcie