Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ewa, mój się za to rusza baardzo - dużo i często, i też mam czasem schizę, ze moze mu niewygodnie, albo tlenu za mało, albo coś innego... Jakby nie było, poschizować zawsze możnaCześć dziewczyny
Od rana mój synek się nie rusza.. i w ogóle bardzo mało się rusza.. nie czuję żadnych wyraźnych kopnięć tylko jak się położę z ręką na brzuchu i długo poczekam to takie delikatne kopnięcia, Butterfly napisała, że jej córcia tak kopie, że nawet jej M czuje na plecach u mnie nie ma szans by tak mocno kopnął a już 2 tyg dalej jestemi już w ogóle mam schizę.
Wasze dzieciaczki też tak mocno kopią??
dziecięce jak i dla dorosłych jak materiał gorszy to się odkształcą ale nawet jak przy prasowaniu to widać to po ubraniu niebardzo więc luzik
eee no ale Ci powiedział, za kliklaki chyba bym go za to powiesiła

a M dostanie bigos mrożony, zacznę opróżniać zamrażarke , nie żebym była mściwa

o taka pierdołe sie czepiac. Ja swoich do gazu jeszcze nie puszczam, uwazam ze jeszcze na to maja czas, ale sprzataja swoj pokoj i nie tylko swoj. Pozamiataja, ostatnio tez za zmywanie sie brały-ogolnie ogarna mieszkanko. Wcale nie uwazam zebys Emi pod kloszem chowała.Cześć dziewczyny
Od rana mój synek się nie rusza.. i w ogóle bardzo mało się rusza.. nie czuję żadnych wyraźnych kopnięć tylko jak się położę z ręką na brzuchu i długo poczekam to takie delikatne kopnięcia, Butterfly napisała, że jej córcia tak kopie, że nawet jej M czuje na plecach u mnie nie ma szans by tak mocno kopnął a już 2 tyg dalej jestemi już w ogóle mam schizę.
Wasze dzieciaczki też tak mocno kopią??
![]()
a nocną porą maluchy szaleją najwięcej albo wręcz tylko w nocy!! ;-)