reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2010

reklama
jedyneczka dobre serducho masz, ale wiesz moja mama taka była oddana, wszystko dla rodziny, wszystko w domu robiła, a mój ojciec niewiele, Wiesz jak to się skończyło. Nie daj się, by ktoś, zwłaszcza M nie szanował twojej pracy
dzamena co to za avatarek i gdzie masz brzuch???

Ja mam dzisiaj jakieś uczulenie (generalnie mam uczulenie na chemiczne trzy składniki), uczulenie objawia się katarem i zalewaniem się łzami, aż mi oczy puchną, do tego cały dzień krew mi z nosa leciała - 3 trymestr. Mój M dzisiaj przywitał mnie bukietem tulipanów- miło, to chyba po wczorajszej niemocy sennej. Idę się pomału pakować bo jutro rano jedziemy. Odezwę się w pon, lub w nd wieczorem. Miłego weekendu

Pozdrawiam Was juz ze Szczecina, przede mna tydzien laby.Mama gotuje, Tato zajmuje sie synkiem... Dzis wyjasnilo sie tez, ze czekam na dziewczynke.

uwaga laski, coś rozgrzewającego :-D :

tyle co mi się udało uchwycić w tej ciemności drżącymi rękoma..... :-)

Załączniki

• Obraz 013.jpg
    Obraz 013.jpg
    18,9 KB · Wyświetleń: 54
  • Obraz 014.jpg
    Obraz 014.jpg
    27 KB · Wyświetleń: 53
  • Obraz 011.jpg
    Obraz 011.jpg
    12,8 KB · Wyświetleń: 52
Łoo ale ciałka:-):-):-) Też bym poszła na taka imprezę!Chociaż M to by w takiej sytuacji chyba tych przystojniaków zabił :-D

cynamonka gratuluję dziewuszki:tak:

Dorwałam się jeszcze na moment po Julasce i M:-p

dzamena jade jade, pokarze burakowi jakie będziemy mieć meble:-poczywiście opowiem o zdbyczach jak wróce;-)i racja, żarcia nie odpuszcze, wytłumaczę sobie najwyżej ze to dla Nadinki papu:-p

mruczka dzięki, to pójde na te zajęcia, posłucham;-)a M dziś stwierdził że boi się odzywać do mnie bo o byle co na niego naskakuje:szok:nie kumam o co chodzi:baffled::-pale mu wygadałam że jak sie nie boczyć jak o pierdoły się czepia i tylko czekam jak zapyta o obiady a ja mu wygarne że trzeba mrożonki wyjeść:-Dco do kompleksów i słusznie bo slicznie wyglądasz;-)kołyski sa sliczne i słodkie i wogóle i gdybym miała pieniążki na zbyciu to bym kupiła na parę pierwszych miesięcy;-)

tiffi masz racje, wezmę się w karby i od teraz będę jak skała:evil::-pjaki miły twój M , uwielbiam kwiaty, najlepiej takie bez przybrania bukiety tzn.bez folii, kokard itp.Tobie też udanego weekenu:tak:

cynamonka gratki córci:tak:korzystaj z odpoczynku ile się da;-)

maruśka no niezłe widoki, jak ty kobieto teraz zaśniesz:-D

aha dzamena zapomniałam Ci powiedzieć ty jaką masz linię, łał, brzunio płaskie a pierś przodująca, pogratulować;-)

ewa81r, jeśli niepokoi Cię coś z Twoim dzidzusiem, to może nie szukaj pomocy na forum, bo my nie lekarze, usg tez Ci nie zrobimy, tylko szoruj na izbę przyjęć - tam wszystkiego się dowiesz.....

Byłam u lekarza 19.04 i mówiłam o tym kazał liczyć - 10 ruchów na 2 godziny w fazie aktywności.. ale chodzi mi o to że to nigdy nie są jakieś mocne jak tu pisała butterfly tylko ledwo wyczuwalne bardzo muszę się skupić..
Chciałam to z wami zweryfikować jak wy odczuwacie ale tu same dzieciaczki adhd...i ani 1 takiego jak mój.

Dobranocka

reklama
Witam wieczorowa pora i ja jak zwykle jestem jak juz wsyzstkie poszly spac. No ale nie wiem czy zauwazylyscie ale 2000stron juz padlo:-)
Odebralam wyniki glukozy wyszlo mi 120 po 2h a wiecie jaka jest norma moze??
Co do ruchow to moja mala teraz za to zaczela mocniej i czesciej sie ruszac wczesniej to od czasu do czasu czuc ja bylo.
A mam pytanie nie pamietam ktora z was pisala ale chodzi mi o bujaczek ktory byl w dobrej cenie w smyku?? kupilas go moze??jak tak to moglabys zamiescic fotke byla bym wdzieczna.
Jedynaczka widze ze nasi m sa do siebie podobni chociaz moj nie robi mi awantur ze naczynia nie pozmywane ale za to len z niego ze szok a co gorsze nie dorusl jeszcze do pewnych rzeczy i ciezko mu to idzie. A i tak jak ty zawsze dla niego wszytsko zrobie i teraz mam za swoje.
Jak was nie ma to i ja uciekam spac. Jutro ma byc pieknie wiec napewno na dzialeczke sobie pojdziemy z synkiem. Jakiegos grilka itd.

Do góry