reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2010

witam lipcóweczki :-):-)

ja dziś spać nie mogłam przez tą wizytę u gina, od samego rana sprzątam, przed chwilą byłam w sklepie i będę jeść śniadanko ;-) już nie mogę się doczekać wizyty

reklama
witam !!!
Wstałam przed 7 bo mnie gołębie budziły. Bawiłam się w strach na wróble... Teraz na szybko zjadłam chleb z parówką, bo muszę lecieć do sklepu, a mała już się domagała.
Słońce pięknie świeci i obawiam się, że będę się coraz wcześniej budziła... Tylko co ja ze sobą zrobię:-)
Magdzia - udanej wizyty ;-)a festyn był w amfiteatrze Bemowo. Taki dla dzieciaków, ale piwko i kiełbaski obowiązkowo. W końcu dorośli musieli się czymś zająć :-D
Miluszka - mam nadzieję, że dasz radę na takim późnym seansie, ze mną to różnie bywa ostatnimi czasy:-)
Dzamenko - pomysłowy mąż, pogratulować:-D
Ewcik - nie martw się ja też bladzioch i na nic się nie zapowiada. Wczoraj posiedziałam na słońcu i miałam wrażenie, że wszystkie promienie koncentrują się na moim brzuchu :baffled: Wolę go nie przegrzewać...Poza tym na moim balkonie słońce tylko do 12, a ja zazwyczaj jeszcze śpię o tak wczesnej porze.... :tak:

Witam się w ten piękny poranek!

Mi też udało się w weekend wypocząć, zrelaksować, zażyć trochę słoneczka. Dobrze, że wiele z nas spędziło miły grilowo-wypoczynkowo-imprezowy weekend :)

cynamonka gratuluje córeczki

dzamena - ale mieliście przygód... dobrze, że grill zwieńczył wszystko

Miłego dnia Wam życzę, ja zamierzam trochę posprzątać i obowiązkowo jakiś dłuższy spacerek zaliczyć.

Dzień dobry

Wekend nawet udany w sobote dla rozładowania nerwów i oderwania sie od płytkowych problemów wyciągnęłam M na wystawę storczyków i roślin egzotycznych normalnie cuda piękne a jak uspokoajaja takie roślinki :happy: no a później pojechaliśmy na wycieczkę do Ojcowa i złaziliśmy całą okolicę tzn wszystkie ruiny zamków i pobliskie atrakcje :happy:. Też po drodze wypadek był motocyklista sie rozwalił o auto na zakrecie. Strasznie to wyglądało, jeszcze zdążyliśmy przejechac bo nawet policja nie dotarła tylko karetka tyle co podjechała i cos tam przy tym leżącym motocykliście kombinowali nie wiem czy przeżył bo nie wyglądało to ciekawie.:szok:
W niedziele się zaparłam i sami z M położyliśmy te odpadnięte płytki na razie się trzymają :happy: jako tako to wygląda nie jest super ale trudno. Brat wpadł na chwilę i trochę mu się głupio zrobiło bo upierał się że to nie do zrobienia i trzeba nowy klej kupować.

Idę nadrabiać zaległości :happy: a na razie miłego dnia

hej dziewczyny:-)
wróciłam od mamki;-) najadłam się że hej! no i był mój upragniony grill! poleżałam w ogródku i naładowałam bateryjki słoneczkiem;-) szkoda tylko, ze weekend już się skończył...
nic nie wiem co u was, ale zaraz troszkę poczytam, mam nadzieję, ze wszystko ok:-)
a i najważniejsze zamówiliśmy wreszcie wózek! tak więc nareszcie mam to z głowy!
teraz zrobiłam pranie i muszę tu ogarnąć, bo troszkę się przykurzyło;-)
miłego dnia!!!!

Jedyneczka, to ja wypatrzyłam kołderkę z 5-10-15:-) fajnie, że udało ci się ją kupić.

Maruśka, ale się wybawiłaś, chociaż ja muszę przyznać, że takie metroseksualne typy mnie w ogóle nie kręcą:-(

Rusia, moje tak z tydzięń temu się obudziły, też siara leci.

Louise i Jedyneczka, my na ten długi weekend szykujemy się na inaugurację grilla. Ja b. lubię kaszanki z grillka

Dzamenka, gdzie nad wodą byliście?

Muszę pochować ciuszki dla małej, bo zanim się urodzi to zniszczone będą, Majka znalazła sobie zabawę i ubiera wszystkie misie i lalki:-) no i potem obowiązkowo sadza je do leżaczka i do fotelika oraz wozi w wózku wyściełanym kocykiem i innymi...

A dzisiaj w pracy siedzę sobie. i odpoczywam emocjonalnie od weekendu.

miałam wam pisać, ze zrobiłam badanie moczu po 10 dniach kuracji lekami i co!!?? mam jeszcze gorsze wyniki...ehh mam brać dalej to co brałam plus jakiś nowy antybiotyk...kurcze mam nadzieję, że się poprawią te wyniki...

reklama
Witam i ja po meczącym ale fajnym weekendzie. Imieniny teścia, goście itp.:baffled:
Już koniec weekendu, więc będzie spokój
Atabe kochana a co tam najgorsze w tych wynikach?
Dzamena ale przygody:tak:

Do góry