Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

a wczesniej ciuchow tone mi dala 

za cale 8 funtow
a stan jak najbardziej bdb 

kupilam wszystko na nalesniki ale zdecydowalam ,ze jutro je zrobie 
...Maruśka, dzięki za powitanieTeż się bardzo ciesze że mogę spotkać inne wrocławianki :-) Z której części Wrocławia jesteś, jeśli mogę spytać ?
Ja z Krzyk - rzut beretem od byłego Poltegoru..
nie cierpie urzędowych spraw, nie mówiąc że to ma kosztować 180zł
masakra
na pocieszenie poszłam na zakupy
ale muszę wam powiedzieć że na coraz mniej rzeczy mam smaka więc ciężko, przecież to teraz jedyna przyjemność
i źle mi się jeździ zwłaszcza na wertepach, bardzo uważam bo tak mi mała na tą szyjkę ciśnie, może jak główką się na dół obróci będzie lepiej, mam nadzieję po przecie ten remont jeszcze:-(dobrze że się zaparłam, jakbym słuchała M to byśmy się w życiu nie wyrobili
a że był ostatnio burakiem nie stosuję żadnej taryfy ulgowej i już nic za free
a M n ie da rady wolnego na ten czas wziąść?bo jak ty biedulko dasz rade
może mamcia twoje przyjedzie?
musi Ci być ciężko bo to prawda, niby na codzień człowiek nie myśli ale w tych najważniejszych momentach to chciałoby się pochwalić pożalić posłuchać tej bliskiej osoby i wtedy najbardziej boli:-(ja tule Cię myślą
z tym szpitalem też się boję bo u nas pozamykali kilka oddziałów i ruch na jednym gdzie chcę rodzić (dobre opinie miał zawsze)jest okropny ponoć, tworzą jakieś super centrum matki i dziecka ale nie wiadomo czy się wyrobią, pewnie nie
a w mojej miejscowośći nie jest ponoć źle ale fotele na przeciw drzwi i kazda laska czuła dyskomfort bo drzwi niedomykali i np. odwiedzającu mógł sobie krocze obejrzeć
więc tam nie pójdę

wczoraj święto bo rosół
dziś schabowe, domowe ale surówka kupna i frytki mrożone a co się będę nadwyrężać, kto to doceni

dobrze mu tak
u nas wsio oki tzn. jemy i marudzimy

To troszkę przystopuje jak tak nalega 

Cholercia- nie widzę tego