Cześć dziewczyny :-)
DZAMENA!- spóźnione ale
NAJSERDECZNIEJSZE ŻYCZENIA IMIENINOWE!!!!
Atabe- u nas też pogoda niestety do bani, szaro, buro i ch*** ponuro...
Louise- ja przez wczorajsze takie spacerki musiałam dziś zostać w domku i nawet Moja córa do przedszkola nie poszła, bo już w nocy miałam napad skurczybyków które przypomniały sobie o mnie i o świcie, więc wolałam nie ryzykować

Ps. dziwne te twoje dolegliwości... Może i faktycznie jakaś uczulona jesteś na clotrimazol?
Miluszka- na skurcze łydek (zresztą u mnie to i place i śródstopie itd) biorę chyba od lutego już 3xdziennie MagnezitB6, ale to zaczęło mi pomagać dopiero gdzieś myślę po miesiącu- półtora. Doraźną pomoc odrazu odczuwalną przyniosło mi picie na noc pół litra mleka z większą ilością kakao- POLECAM.
Mruczka- trzymam kciuki za organizację i jak najszybszy finish prac remontowych, abys usmiechnięta jak na zdjęciach wróciła do nas z nowa dawką sił
Vanilka- szczęściaro, a ja chcę słońca!

Ps. Co z tymi bólami brzucha??????????????????
Aisim- idziesz na zwolnienie? W KOŃCU dziewczyno! ALe że "rzuciłaś" się aż na 9dni?- masakra- jak ty wytrzymasz tyle dni bez pracy? ;-)
Madzik- ja niestety już nóg bym nie miała odwagi samoopalaczem śmignąć, bo wyszłaby impresja na maxa przez niemoc schylania ;-) Poza tym ty masz co pokazywać, a moje nogi już niestety galareta do chowania w spodnie
Ania-pestka- powrotu do zdrowia życzę!
Keejt- Tobie również cierpliwości w leżeniu...
Kasik- a Ty sie nam pojawiłaś i znikłaś?! Gdzież się podziewasz Kasienko?