reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Lipiec 2010

jedyneczka wybraliśmy Travena Trovan z Paradyża (cena za metr około 80zł więc to nie są jakieś mega drogie płytki), ale wyszło sporo kurdeeee. jak jan lubię takie babki, które dbają o klienta wrrrrr
atabe kurde to niedobrze, z tym białkiem. dzwoń do lekarza
gaja jak masz słabe relacje z kuzynką to ja bym nie jechała
kasik widzę, że normalnie zakupy sie udały, ależ ci fajnie, a i kontakt z położną i wybrane imię no no no. Co do butelki moja koleżanka wypróbowała wiele przy kolce małej i ta powiedziała, że najlepsza
nadiaa dekorów trochę wyszło, ale generalnie dużo kasy wyszło za te podstawowe płytki, to trochę wina tego, że mamy mało wymiarową łazienkę i strasznie kombinujemy. To cena za same płytki. Nasz fachowiec za całą łazienkę bierze 2 tyś, ale robi wszytsko, oj ma tam sporo kombinowania, bo i blat z płytek i szafka przy wannie z płytek i półka jakaś pojechana

Ja przeglądałam dzisiaj baterie prysznicowe i umywalkowe i już mam mętlik w głowie. Jakoś nic mi się nie chce, mała fajnie skaka w brzuchu - to naparwdę miłe uczucie :-)

reklama
kasik to oby do jutra:-DŁadnie Bartek, pozytywnie mi się kojarzy to imię;-)

cynamonka rany nie do uwierzenia normalnie:szok:jak oni tak cichaczem to zrobili:baffled:cholerka a ja dzis sama z Emi:eek:

Zadzwoniłam do baby od okien, będą w środę, przyszłą:wściekła/y:Kurka miały być do 3 tyg. a będą w pięć:wściekła/y:pewnie klienta chcieli podłapać na termin, bo mieli najkrócej,ale solidne okna jak uznałam, to se czekam:baffled:No i będą mieli za swoje, bo gdyby powiedzieli prawde i tak bym zamówiła u nich bo takie terminy wszędzie dawali a za rok byśmy na całą górę zamawiali u nich a tak to pójdę gdzie indziej:confused2:M nie skomentował, będzie żył:-p

Gotuję sobie pierogiszcze z kapusta i grzybami, może poprawią mi humorek:tak:

Witam sie po mojej nieobecności:-)

Atabe: ja równiez białkow moczu mam ciagle, pomimo leków i non stop jakas infekcje pomimo równiez tych globulek...
Do gina sie nie moge dodzwonic a musze isc jutro lub w piatek bo w sobote jedziemy do Zakopca z eM na tydzien.

Emih:

WSZYSTKIEGO NAJWSPANIALSZEGO!!!!

U mnie humor też z dupska, jak sie poklocilam wczoraj z moja matulą tak cala noc bolał mnie brzuch.Ale chyba ta pogoda ma na mnie też taki podły wpływ i odrazu robi mi sie smutno i beznadziejnie jak za oknem leje i ciemno.

tiffi ładne i dobre płytki;-)uwielbiam wogóle blaty z płytek:-)a planujesz pod spodem coś?bo ja drzwiczki zamówiłam na wymiar i była mega szafka pod umywalką a w dalszej części blatu pusto pod spodem, krzesełko i kącik kosmetyczny miałam z prawdziwego zdarzenia:tak:jak zrobimy górę (daj Boziu) to sobie znów taki kącik zorganizuję dla siebie:sorry:i będę tak siedzieć i sie maziać mazidłami:-Da za robocizne to mi się wydaje że jak na tak duzo kombinacji to chyba nie jest jakoś masakrycznie drogo ale może sie nie orientuje jakie ceny na dzień dzisiejszy:baffled: super że idzie u was do przodu;-)

supcio u nas też humorki ostatnio szwankują więc to widać norma ;-)

No i będą mieli za swoje, bo gdyby powiedzieli prawde i tak bym zamówiła u nich bo takie terminy wszędzie dawali a za rok byśmy na całą górę zamawiali u nich a tak to pójdę gdzie indziej:confused2:M nie skomentował, będzie żył:-p

Gotuję sobie pierogiszcze z kapusta i grzybami, może poprawią mi humorek:tak:

jedyneczka
jestes niemozliwa...:-D:-D:-D mialam nie pisac juz bo tylko was na glownym dzis podczytuje, nie mam sil+cos sie pokickalo z klawikordem zyamiast z jest y i na odwrot i pisze jak debil. ale z textu bedzie zyl po prostu nie moge, zaplulam monitor :-D:-D:-D juz wczesniej po cemencie sie posikalam ze smiechu. jutro was nadrobie

jedyneczka
jestes niemozliwa...:-D:-D:-D mialam nie pisac juz bo tylko was na glownym dzis podczytuje, nie mam sil+cos sie pokickalo z klawikordem zyamiast z jest y i na odwrot i pisze jak debil. ale z textu bedzie zyl po prostu nie moge, zaplulam monitor :-D:-D:-D juz wczesniej po cemencie sie posikalam ze smiechu. jutro was nadrobie

Louise naciśnij równocześnie lewy ctrl i shift może coś pomoże z klawiaturką.
Zjadłam właśnie rosołek i muszę lecieć wysłać rodzicom płytkę, a tak mi się nie chce poopy ruszać. W ogóle wybaczcie, ale ostatnio jestem taka leniwa, że nawet nie chce mi się pisać. Coś tam poczytuję, co skrobiecie, ale z odpowiedziami gorzej.:happy:

Ostatnia edycja:
No i się wścieklam i jestem w czarnej dupie.:crazy: Pani doktor miała stłuczkę i sobie nie przyjechala. A jest tylko raz w tygodniu święta krowa. Terminy ma za 3 tyg, a ja w tym tygodniu ciąży mialam mieć tą konrtolę, czyli do jutra:wściekła/y::no:

Mruczka, to podobnie i ja mam problem z ginusiem
Tylko sama sobie nabałaganilam, bo mialam isc tydzien temu we wtorek, ale malowalismy z eM i tak mi sie nie chcialo ze zasnelam i przegapilam, a on zawsze przyjmowal mnie we wtorki. W ten wtorek stwierdzilam ze nie pojde bo badan nie mam wiec moze umowie sie na czwartek juz z kompletem badan, a ten ****ek nie odbiera moich telefonow. a w sobote jedziemy w gory z eM a mam ten problem ze nie wiem czy ta szyjka mi sie nie skrocila czy sie tam nie rozwiera nic, i te tabletsy co biore chce je odstawic bo uczulenie mam od nich na lydkach stopach, i zawsze sie robie cala czerwona jak je wezme.!!! :angry::angry::angry:

Poza tym dziewczyny mam takie pytanie, moze z góry przeprosze za jezyk jakim napisze i ze moze wydac sie troche niektorym niesmaczne, ale czy wy tez macie czasem takie uczucie ciagniecia jakby w pochwie? takie bóle dziwne to sa, czasem i kolo pupy- hemoroidów nie mam , wiec to nie to.

reklama
Mruczka, to podobnie i ja mam problem z ginusiem
Tylko sama sobie nabałaganilam, bo mialam isc tydzien temu we wtorek, ale malowalismy z eM i tak mi sie nie chcialo ze zasnelam i przegapilam, a on zawsze przyjmowal mnie we wtorki. W ten wtorek stwierdzilam ze nie pojde bo badan nie mam wiec moze umowie sie na czwartek juz z kompletem badan, a ten ****ek nie odbiera moich telefonow. a w sobote jedziemy w gory z eM a mam ten problem ze nie wiem czy ta szyjka mi sie nie skrocila czy sie tam nie rozwiera nic, i te tabletsy co biore chce je odstawic bo uczulenie mam od nich na lydkach stopach, i zawsze sie robie cala czerwona jak je wezme.!!! :angry::angry::angry:

Poza tym dziewczyny mam takie pytanie, moze z góry przeprosze za jezyk jakim napisze i ze moze wydac sie troche niektorym niesmaczne, ale czy wy tez macie czasem takie uczucie ciagniecia jakby w pochwie? takie bóle dziwne to sa, czasem i kolo pupy- hemoroidów nie mam , wiec to nie to.

to nie mój ginek tylko kardiolog prenatalny...
A ja miałam wczoraj takie uczucie na szkole rodzenia, więc mam nadzieję,że to normalne...

Do góry