reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Lipiec 2010

perla w new looku kupilam sobie z nadrukiem pandy i minnie mouse ;-)
japonki tam maja super wygorne wzielam dwie pary na zapas i w primarku maja z marne 2 funciki super bluzeczki z streczu ..przymierzylam bo myslalam ,ze jakis bubel ale powiem Ci ,ze sa wygodniejsze jak te z new looka !fajne kolorki intensywne takie :tak:
a co do wyjazdu do PL to moja mama nie chce mnie tam wiedziec :happy::happy:
powiedziala,ze teskni za nami ale mam lepiej siedziec tutaj na dupce bo juz wysoka ciaza itd ..no i potem ten wulkan :baffled:a rodzic w PL nie chce wiec zostalam .
no i jak sie mieszka ??kiedy foteczki :-p?
carbooty u nas sie zaczely ,jezdzisz tez u siebie ?

emih moj syn to spioch straszny !! uwielbia wrecz spac :):)nie wiem co to bedzie jak do szkoly na 9 bedzie musial wstac ;/

dziewczyny ,do majowki moze jeszcze sie zmienic pogoda !!

Ostatnia edycja:
reklama
emih z tą krwią ostatnio też tak miałam, lekarz powiedział, że przyplątał się intensywny kaszel i to tylko podrażnienie z wysiłku przy kaszlu...jak na razie się nie powtórzyło, bardziej się martwię o maleństwo (choć wierci się niezmiennie) i o moją szyjkę...
Widzę, że dla odmiany masz dzisiaj tłok w domu...to ma teraz kto usługiwać, ty poleguj i palca wskazującego używaj:tak:

dzieki kochana za info!!! ;-)zajrze w takim razie do new look'a i primarka :tak:
tak carbooty to jest to co tygryski lubia najbardziej :-Djedziemy teraz w sobote :tak:
kurcze a my mielismy robic grilla w weekend, ale zamowiony super grill dotrze do nas dopiero we wtorek :-( (ale przeceniony ze 130£ na 52 to sie zrobi w nastepny weekend) ;-)
Supcio to opalanie natryskowe robilam tydzien przed zrobieniem zdjecia czyli pod koniec 6 miesiaca i jest jak najbardziej bezpieczne w ciazy (bo to taki samoopalacz pod cisnieniem), :tak: ale niestety drogie :sorry:
Emih moj synek tez spi do 6-7... :-(

emih ty poleguj i palca wskazującego używaj:tak:
Jak mi się to uda to chyba sama sobie z wielkim wysiłkiem stopy obcałuję z wdzięczności ;) A co do kaszlu... Podobno właśnie od intensywnego kaszlu potrafi się niebezpiecznie zwiększyć liczba skurczów. U mnie też się od kaszlu zaczęło- podobno drażni się macicę naciskiem bla bla bla... Tak więc MAM NADZIEJĘ ŻE SZYBKO Z TEGO WYJDZISZ SŁOŃCE!

Cześć dziewczyny.
Tyle pisałyście o bladości, ładna pogoda się zrobiła i wczoraj kupiłam i posmarowałam się dove do ciemnej karnacji (oczywiście nie mam ciemnej karnacji ale wydawało mi się, że efekt będzie lepszy) no i mimo, że początkowo pięknie pachnie to potem skóra w nocy śmierdziała jak brudne skarpetki i jeszcze na stopach zacieki mam... ale reszta całkiem, całkiem... więc ogólnie ok :)

dzieki kochana za info!!! ;-)zajrze w takim razie do new look'a i primarka :tak:
tak carbooty to jest to co tygryski lubia najbardziej :-Djedziemy teraz w sobote :tak:
kurcze a my mielismy robic grilla w weekend, ale zamowiony super grill dotrze do nas dopiero we wtorek :-( (ale przeceniony ze 130£ na 52 to sie zrobi w nastepny weekend) ;-)
Supcio to opalanie natryskowe robilam tydzien przed zrobieniem zdjecia czyli pod koniec 6 miesiaca i jest jak najbardziej bezpieczne w ciazy (bo to taki samoopalacz pod cisnieniem), :tak: ale niestety drogie :sorry:
Emih moj synek tez spi do 6-7... :-(

My bylismy w poprzednia sobote :tak:kupilam basket za cale 8 f:happy:plus dwa stojaczki bujaczek i taki zwykly .a koszyk mamas &papas stan oczywiscie bdb :tak::tak::tak:
teraz tez jedziemy w sobote bede polowac na jakas bujaweczke dla malego ..zawsze jak tam jestem kupila bym wszystko :-D
to moze do puki grl nie dojdzie kupcie sobie te jednorazowe .ja w tamtym roku cale lato przegrilowalam na tym wlasnie grilku :happy:

My bylismy w poprzednia sobote :tak:kupilam basket za cale 8 f:happy:plus dwa stojaczki bujaczek i taki zwykly .a koszyk mamas &papas stan oczywiscie bdb :tak::tak::tak:
teraz tez jedziemy w sobote bede polowac na jakas bujaweczke dla malego ..zawsze jak tam jestem kupila bym wszystko :-D
to moze do puki grl nie dojdzie kupcie sobie te jednorazowe .ja w tamtym roku cale lato przegrilowalam na tym wlasnie grilku :happy:
tak zrobimy! kupimy w funciaku jednorazowke a w przyszly weekend juz bedzie profesjonalnie :-D
to niezle zakupki poczynilas... :tak:ja tez mam nadzieje na fajne okazje :-)
ja do PL jade z bratem i jego dziewczyna 22.06, a moj M dojedzie jakies 2-3 tyg po mnie i mam nadzieje ze nie urodze zanim on przyjedzie... :-(

tak zrobimy! kupimy w funciaku jednorazowke a w przyszly weekend juz bedzie profesjonalnie :-D
to niezle zakupki poczynilas... :tak:ja tez mam nadzieje na fajne okazje :-)
ja do PL jade z bratem i jego dziewczyna 22.06, a moj M dojedzie jakies 2-3 tyg po mnie i mam nadzieje ze nie urodze zanim on przyjedzie... :-(
tylko powiem Ci z wlasnego doswiadczenia ,ze te z funciaka sa kijowe .Lepiej kupic w morrisonie czy jakims innym markecie albo na stacji za 2-3 f .bo tamte z funciaka jakies badziewne ciazko rozpalic albo gasna .. te juz troszeczke drozsze sa bardzo dobre :tak::tak:

hej...ale miałam kiepską noc :-( nie wiem od czego, ale wymiotowałam przez pół nocy, brzuch mnie bolał tak, ze myślałam, ze umrę :-(... piłam herbatę i nospe połknęłam... na szczęście teraz już lepiej, mam nadzieję, ze to już nie wróci :no: M się tak wystraszył, ze już szykował nas do szpitala..ale na szczęście potem się uspokoiło i usnęłam...
Co do moich wyników-dzwoniłam do gina i mam go powoli dość...znowu kazał mi powtórzyć wyniki i przynieść we wtorek na wizytę...ja nie wiem ale mam wrażenie, ze on mnie jakoś nie poważnie traktuje... na własną rękę umówiłam się na badania krwi, chce zrobić CRP i zobaczyć jak sytuacja wygląda- oczywiście on mi nic takiego nie zlecił, poza powtórzeniem badania moczu...ehhh
mam nadzieję, ze u was lepiej niż u mnie...

reklama
Dostałam na recepte taki lek tardyferon (zelazo silne) na moją anemię i zbyt mało hemoglobiny, właśnie mi kuzynka napisała że po nim w ciązy też sie tak źle czuła jak zbity pies!!

ja już miesiąc je jem i wszystko ok :) wyniki pięknie się poprawiły i mi pani doktor zmniejszyła dawkę :-)

Witam się i ja :)

kolejną noc tłukłam się (i M przy okazji) też po łóżku. Nie wiem, co jest, śpiąca jestem, a zasnąć nie mogę, wrrr...

Za to kurier dzwonił, że łóżeczko za godzinę przyjedzie :D

ciekawe, czy pieniądze z zusu dziś przyjdą, czy znowu będę 3 miesiące czekać...

Ostatnia edycja:
Do góry