Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nie wyspałam się dzisiaj,a poza tym głowa mi pęka..Zaraz kładę się na małą drzemkę,ale pierw muszę rozwiesić pranie...Ahaaa poszukałam w necie linku do tej stronki i się zarejestrowałam ale "niestety wszystkie prezenty zostały już rozdane" :-( No trudno...Asieńka któraś (chyba Aneta, ale nie pamiętam) tu kiedyś wkleiła link i jak się tam zarejestrowało to przysłali paczuszkę -> mleczko lovella do prania, czapeczkę i niedrapki

ale się ciągle tłumaczę oczekiwaniem na remont
tylko tv musze przetrzeć bo cosik obraz nie ostry

ale masz wyżere, ja barszczyk winiary i uszka do tego, firmy virtu
dobrze że się udało, czekamy na wieści;-)
a miałaś 50 czy 75?
i weź się człowieku nie stresuj
ale dobrze że na wizycie wsio oki;-)
z Emi tez tak miałam pamietam ale chyba nie az w takim stopniu albo jestem przewrażliwiona bo starsza i ta szyjka w dodatku i wyolbrzymiam
bibuły nie było zielonej, trudno, niech pani tylko coś powie, no nie byłam w stanie dalej biegać po sklepach
podjechałam na rynaczek taki bo był tam sklep z bielizną, też dla ciężarnych (reklama jak byk) a pytam i pani mówi że staników do karmienia nie ma i nie będzie
niech sobie szyld zmienią bo ekstra tam jechałam. Ale obok na szczęście był odziezowy i kupiłam sobie bluzkę na pociechę

Everybody loves our lovely NFZ! <3asieńka aaa, to może faktycznie zrób, gdzie miesiąc czekania ciężarna na wizyte w cukrzycowej poradni, jakaś masakra, przecież to niebezpieczne jesta miałaś 50 czy 75?

doslownie pierwszy raz czulam Go tak nisko ..wiec albo glowka juz w dol albo poprostu tak sie ulozyl wczoraj .
nie denerwowac sie -dobre !!
moja ma tam girki z tego co wiem i kopie często a wtedy jakby igłą mnie traktowała po szyjce
ale czuję czasem tam gule więc może tyłkiem tak wmanewrowała albo co
będzie M musiał w piecu zapalić na ciepłą wodę, ludzie powiedza że my kopnięci przy 20 stopniach pala w piecu