reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2010

Witam słonecznie
U mnie słoneczko za oknem i za chwilke wybieram sie z córą na spacerek. Ja w nocy to nie mogłam zasnąć i wierciłam się.
M powiedział że za dwa tygodnie w sobote skoczymy na zakupy dla maluszka zanim pieniądze z rozliczenia by się rozpłyneły aż się zdziwiłam. Na wesele jednak nie jedziemy. Mam pytanko czy to pierwsze zwolnienie co płaci pracodawca trzeba zanieść do niego a on do zusu czy jak.

reklama
JedyneczkaSuper,że z teściem wszystko ok.No jak za ogródkowanie się chce brać to znaczy,że naprawde z nim dobrze:-)
A z glukozą to było tak,że na początku pobrali mi krew,wypiłam to gówienko i po 2h znów krwi ze mnie spuścili.I tyle;-)
No a M to skutecznie ponamawiaj na 'to i tamto' :-p Od czegoś w końcu jest:-D

Louise smacznego:-D:-D:-D

louise ale "jaja":-Dfajnie że nie jestem sama z tym "delikatnym" roztrzepaniem w kuchni:-Dale ja się chichram a ty biedna w stresie czy sie dadzą obrać, niedobra ja, jakbym nie wiedziała jaki to cios dla ciężarnej:sorry::-pja lubię jak M gotuje bo takie własnie sa na twardo a żółciutkie a mnie też zielono szare zawsze wychodzą:-p

gaja zwolnienia do pracodawcy zawsze a on do zus, możesz sama zanieśc do zus już te póxniejsze które zus płaci ale z pieczątką zakładu pracy z tego co wiem.

Dziewczynki witam się!!
Ja się dzisiaj nawet wyspałam bo spałam na osobnym łożku bo M ma opryszczke i wolę zdala od niego, nie wiem czy nie będe teraz sama spala do końca ciąży bo mi poprostu wygodniej :))
My na weekend zostajemy w domku , ale mamy w planach jakieś małe wycieczki ze znajomymi.
Dzisiaj umówiłam sie z koleżanką do knajpy na trochę , więc ulożyłam sobie już wlosy i muszę pomysleć w co tu by się ubrać ,żeby nie wyglądać jak słoń :-D:-D:-D
Jedyneczka cieszę się,że z teściem lepiej-zdrowko najważniejsze!!
Asieńka ja jeszcze nie znam daty cesarki ,ale teraz na wizycie chyba się już dowiem-myśle,że tak koło 20 czerwca będe miała!!
Pogoda narazie piękna ,ale neitety od jutra ma byc gorsza :(((

jedyneczka mieszczą się spokojnie 2 i nawet jeszcze trochę miejsca zostało :-) Tylko my mamy wo większe łóżeczko 140x70.
A pudełko takie IKEA | Pudełka i kosze | Dodatkowe przechowywanie | SAMLA | Pudełko (55l) + pokrywka.
Myśleliśmy początkowo o takim, IKEA | Przechowywanie | Przechowywanie drobiazgów w pokoju dziecka | KUSINER | Pojemnik na pościel ale zielone nam w ogóle nie pasuje. Wcześniej mieli niebieskie, i byłoby ok. A poza tym, to plastikowe M później w garażu na szpargały wykorzysta :tak:

Jedyneczka - fajnie że z teściem lepeij!! Też znam kilka przykładów że niepalący, zdrowy tryb życia i na serce wysiada!!
Madzik -to Ty będziesz miała cesarkę?? masz jakieś przeciwskazania do naturalnego porodu?? bo jakoś mi to umknęło!!

Aisim będę miec cesarkę bo mam wskazania okulistyczne-3 lata temu pęklo mi naczynie w siatkówce oka, i poród siłami natury to byłoby za duże ryzyko.....

reklama
tweenie fajne, dzięki,cosik sobie wybiore:tak:ja mam tego typu tylko w kwadracie z pokrywą i na kółkach u Emi, super sprawa, stawiasz jedno na drugim i dużo miejsca oszczędzasz.

asieńka tak źle nie jest z teściem;-) z teściową to oni często imprezki, wesela, wyjazdy do rodzinki, wczasy, kuracje ,a na co dzień działeczka i kilometrowe spacerki,dla mnie to własnie taki przykład ludzi na emeryturze którzy teraz własnie żyją:-)i najlepsze że się swietnie ze sobą bawią i wogóle kochają się jak niewiem :-)dla M oni niby są wzorem tylko cosik widocznie ma on problemy z naśladowaniem:-Dzbieram siedzisko w troki bo się nie wyrobie:-p

Do góry