reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2010

tweenie ciesz się chwilą :-D

Mam mega ochotę na grilla!Tylko nie bardzo mam możliwości jak i gdzie.Chyba,że na balkonie albo pod blokiem:-p
Poza tym doszły mnie słuchy,że popołudniu ma się pogorszyć pogoda i ma lać deszcz :eek: Liberum veto!!

A cc to i tak zupełnie indywidualna sprawa.Mam nadzieję,że my wszystkie przejdziemy przez to jak najlepiej :tak:

dzięki perla ;-)

reklama
Hej lipcówki, a wy oglądacie program Miedzy nami rodzicami na TVN STYLE? własnie sie zaczeło, a dzis w programie m.in o pakowaniu torby do porodu :-)

Asieńka nawet nawet gdyby burza z piorunami i gradem przyszła, to i tak będzie grill. Najwyżej będę stała z parasolem nad nim:-D

supcio to ja streszczenie proszę, bo idę właśnie pod prysznic :-p

No więc obejrzałam, było o tym co mama musi zabrac dla siebie.

Z praktycznych rzeczy :
-ładowarka do telefonu :-)
-butelka wody min. na czas porodu

- koszula nocna 2 lub 3 najlepiej, z duzym dekoltem lub rozpinana
- wielkie podpaski
- wielkie majtki albo z siateczki albo bawelniane ale nie takie ligninowe
- podkład na pościel( pewnie dadza w szpitalu, ale przezorny zawsze ubezpieczony)
- szlafrok, najlepiej jakby byl raczej ten sredni nie bardzo długi i ciemniejszy, jakby tam cos pocieklo zeby nie bylo widac
- papierowe reczniki jednorazowe to osuszania krocza( najlepsze bo praktyczne, mozna wyrzucic)

A za tydzien ma byc ile tak naprawde kosztuje poród.

o jejciu, chyba już Wszystkie pomału wybywają na majówki. No nic, forum umrze na 3 dni. Będę się nudzić jak mops. No ale nie wszystkim dane grillowanie. W ogóle stwierdziłam, że tu w Wawie nie mam nawet znajomych z działeczką lub ogródkiem. Trzeba szykować jakiś grubszy wyjazd do Katosów :-D Marzy mi się ognicho z ziemniaczkami i kiełbaskami ;-)

jestem ponownie.. wyszliśmy z domu o 9, dopiero teraz wróciliśmy:baffled: padam na pyszczek.. zrobiliśmy zakupy grilllowe na niedzielę, M się strasznie cieszy, że w końcu coś z grilla zje, a tu koleżanka mi pisze, ze ma padac w niedziele:wściekła/y: miejmy nadzieje, że tak nie będzie..

louise frytki takie mrożone, zakupione w sklepie, ale miałam obiekcje co do oleju, bo już wcześniej na nim smażyliśmy:baffled:
dziś czuję się już lepiej, żołądek tylko lekko mnie ćmi.. na obiad paluszki rybne z ziemniaczkami i sałatą, nic innego nie chce mi się wymyślać ..

jedyneczka miałam ospę, ale nie miałam półpaścca- a od osoby z odrą można też się półpaśccem zarazić..

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry