reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Lipiec 2010

Ostatnia edycja:
reklama
Pomidorowa...mmm... :-)

Vanilka
lepiej nie drap.Wiem,że ciężko się powstrzymać ale jak sobie pomyślę o tych rozstępach.. brrr :nerd:

Strasznie nie mogę się doczekać tego usg :-p jeszcze 1,5 godziny:-p Ciekawe ile waży malutka...oby nie było tak tragicznie.:sorry2:I jak ta wątróbka...Ciekawość mnie pożera:sorry2:

Asienka po pierwszej ciazy mam rozspety i patrze na nie teraz z sentymentem :tak:
wiec jak kilka nowych sie pojawi napewno mnie nie zmartwi bo tez chce miec pamiatke po tym synku :-D:tak:
tylko oby nie poszlo mi ich duzo bo tego to bym nie chciala !!ale kilka moze byc ;-)

czesc dziewczyny!
pomidorowka? zrobilam w sobote i nie tknelam do tej pory :szok: mimo ze uwielbiam, ale 1 raz w zyciu nie mialam na nia checi i dzis chyba wyleje... :sorry2:
Vanilka zabije za ten placek!!! ;-)
dziewczyny gratki udanych usg! :tak:
Asienka powodzonka! fajnie ze glukoza ok. :-)
AniaPestka zdrowka dla syncia :tak:
Emih nalezy sie pare klapsow na tylek! :wściekła/y: wracaj do nas ;-)
Geperty dzis o Tobie myslalam! i o Mammi... czy ktos cos wie? emih, moze Ty? :sorry2:
Dzamena wspolczuje... oby to sie nie powtorzylo! :-(
Tiffi biedactwo... :-(
Cynamonka znam tan bol niestety... :crazy:
Jedyneczka piknie napisalas na wozkowym! :tak: ja dlatego tez min.wlasnie zamowilam sobie mini lapka coby sobie z M-em nie wyrywac, ale jakos nie moze kurier dotrzec :angry::wściekła/y::angry::wściekła/y::angry::wściekła/y::angry::wściekła/y::angry::wściekła/y::angry::wściekła/y::angry::wściekła/y:

Ostatnia edycja:
ewcik echhhhh dzisiaj nie jest mój najlepszy dzień
dzamena może jednak truskawki mogłabym. Wszystkiego dowiem się w piątek
emih to mocno cię męczą te skurczybyki, a rozmawiałaś z lekarzem na ten temat????
aneta pewnie, że dam radę z tą dietą, ale co konkretnie powie, to nie wiem. No nic muszę czekać do piątku
asieńka wizyte u dibaetologa mam w piątek rano, a po południu mam wizytę u gin. Też się martwiłam, że terminy odległe, ale był wolny w piątek
ania pestka dzięki kochana, taki dzisiaj mam właśnie dzień
atabe niestety nie wiem ile mam tego białka, bo nie odebrałam wyników, a w systemie ich nie ma, tylko ginka mi powiedziała jak rano do mnie dzwoniła. A powiedz robiłaś próbkę moczy z tamponem czy bez?? Bo z tego wynika, że to może poważnie zaburzać. Jutro zrobię powtórkę będę wiedziała
mruczka fajnie, że u Ciebie wszystko dobrze i dzidzia ok

Poszłam odebrać płaszcz z pralnii i zrobiłam mini zakupy, no bo wszystko co chiałam wziąć okazywało się mocno z cukrem lub tłuszczem. Nie wiem co mi pozostanie jeść, ale zakupiłam wędlinę drobiową i piersi kurczaka i warzywa. Naprawdę mam kiepski humor, a to jeszcze w dzień urodzin M. Upiekłam mu ciasto ze śliwkami, bosko pachnie, ale nie wiesz czy jest dobre bo pierwszy raz je robiłam. Miałam w planach miłą kolację, ale teraz już sama nie wiem czy mi się chce cokolwiek robić. Może zrobię sałatę z grilowanym kurczakiem i warzywami grillowanymi.

tiffi a może nie będzie trzeba akurat z truskawek rezygnować,może będzie można je w zamian za coś innego:sorry2:

emih umów się kochana wcześniej jak dasz radę ze względu na te skórcze:no: powiem Ci tylko że jak przeleżałam w spokoju cały dzień bez dąsów M, nie pojawiły się wcale a wystarczy że mnie wpieni i już się coś dzieje, tylko jak to zrobić żeby się nie denerwować:-(

geperty witaj duszko:tak:dobrze że udało wam się odsapnąć a z porządkami pomalutku, ja tak zamierzam, choćby to miało miesiąc trwać:-p

aniapestka nie załatwiłam z dowodem:-Dbo były dzis takie kolejki że masakra, 5 minut wytrzymałam w tej duchocie a zanosiło się na 1,5 godziny w dodatku na stojąco , nie dałabym rady:no:ale jestem tak nabuzowana że jakby mnie złapała policja t (bo M mi tablice ściągnął) to bym ich wysłała chyba do tego urzędu:wściekła/y:może ludziska pobrali wolne jednym ciągiem żeby pozałatwiac i dlatego tak, jutro podjade znowu a jak nie załatwie to chyba wybuchne:dry:

Vanilka rany julek placek, ale pojechałaś, będę musiała jutro zrobić:dry::-p

asieńka
ja mam filmiki ale kiedy malutką było widać w całości:tak:

perla szkoda mi tej twojej pomidorówki,bardzo:-p:-Doby lapek szybko dotarł;-)nowy kupujesz czy używany?

tiffi dobrze że wizyta u diabetologa niebawem bo jak będziesz juz kontrolować na bierząco to już poplanujesz jedzonko a teraz chyba najgorzej bo nie wiadomo co zjeść, czy cukier skoczył czy nie:sorry2:

Ja mam jedną dobra dla mnie wiadomość, jutro rano będą okna:dry:jeszcze z fachowcem musimy się zgadać od kiedy zaczynamy, nareszcie:rofl2:a w szkole rodzenia było oki, takie organizacyjne zajęcia, następne jutro miały być z moja grupą ale idę z drugą grupą 11.05 bo będę po wizycie i zobaczę czy mogę ćwiczyć tak więc fajnie. Tylko te zajęcia i z kapieli są w 2 grupach po 8 osób a reszta zajęć cała grupą w 16 osób. Szpital przerażający, przynajmniej hole i ginekologia gdzie sa zajęcia, zobaczymy jak na połozniczym, ponoć lepiej:baffled:

reklama
czesc laseczki. ja wrocilam po calym dlugim meczacym dniu=banki, szkola rodzenia, wizyta u gina. opisalam na odpowiednim watku-ogolnie srednio ciekawie. zjadlam kapusniak z kapusty kiszonej z zamrazarki i wydalam m-kowi kurczaka w sosie warzywnym tez z zarazarki-wypas ;-) :-) fajnie byc chomikiem. teraz was ide nadrobic

Do góry