halelluja!!nadrobilam zaleglosci!!!!
jedyneczko az zazdroszcze tego jak milo piszesz o swoich tesciac

ja na sama mysl drgawek dostaje

loiuse jaja spalilas

cynamonka wspolczuje zaginiecia samochodu
mysza widze ze ty wojny o fajeczki rozgrywalas,ja mojemu eMkowi ak dlugo marudila tyle sie obrazalam ze az w koncu przestal,czasem tylko ze znajomymi zapali ale zadko sie to zdarza, za to jak zajedziemy do mojej kochanej tesciowej to ty do niego:"zapal sobie syneczku"

babsko wstretne

vanilka ja tez browara jak zaciagne po porodzie to normalnie dno z butelki wyrwie
widze ze w dlugi weekend lipcoweczki grilowaly:-)
perla ja tez chce taki osobisty laptop;-)kurcze ty to masz nosa do kupowania rzeczy,wyrywasz najtansze okazje
madzik fajowa ta kolyska,sama taka chcialam ale pozniej z braku laku zesmy zrezygnowali bo mieszkanko za male a zagracic go nie chce.
mysza czy twoje hobby to spanie?:-)uwielbiam czytac twoje posty i...z tym Garfieldem to strzal w 10!!!pasuje do ciebie jak nic
ja na zaparcie winogrona kilogramami zre,potem sikam jak szalona no i TO tez

tak czytam i czytam i juz nie wiem co dzisiaj na obiad wyczarujebo o ogorkowej wspominalyscie,pomidorowka tez byla,nalesniki,dorade pieczona i szparagi, botwinka,mloda kapuche z koperkiem ,knedle,szczawiowa,mielone, ziemniaczki i mizeria,bigos,pozarlabym wszystko!!!!zasiadz tu z pustym zoladkiem przed lapka i poczytaj sobie forum
mruczka ja teraz co 2 tyg. do ginka chodze,co do zgagi to mnie pali czesto ale tylko wieczorem
asienka pomalutku wszystko samo sie ulozy i bedziecie razem zyc dlugo i szczesliwie;-)czasem warto poczekac troche dluzej,slub nie zajac nie ucieknie.wszystko jeszcze przed wami:-)
tiffi proponuje powtorzyc badanie moczu a z ta glukoza to oze nie taki diabel straszny jak go maluja;-)wiem marne pocieszenie ale zobaczysz dasz rade,odpowiednia dietka,regularny pomiar i bedzie git.ja ide jutro na powtorke mojej i najgorszym wypadku bedziemy sie wzajemnie wspierac
aniu duzo zdrowka dla malego!!!!
ewcik tobie tez ktos motorek do tylka zamontowal?czytam tylko ze ty tam musisz leciec,to znowu gdzie indziej,w sumie to podobnie jak ja,moj brat sie smieje ze ja to w biegu urodze;-)
perla do soboty tylko kilka dni wiec juz nie dlugo a bedziesz miala ten leciutki,malutki i tyko twoj laptopik;-)
asim odpoczywaj i laduj akumulatory na lipiec!!!nalezy ci sie!!!
atabe zmieniaj tego gina albo chociaz skonsultuj sie z jakims innym bo ten to jakis lewy sie wydaje!!przynajmniej spokojniejsza bedziesz a my razem z toba
aneta madzik powodzenia na wizycie!!
vanilka ja tez w sumie procz wozka,lezaczka,lozeczka i ubranek nie mam nic wiecej,najwyzszy czas zrobic liste zakupow bo czas leci nieublagalnie.
M wczoraj poskrecal lozeczko,bo akurat mial czas i chec i zeby sie odsmierdlo,powiedzcie macie albo bedziecie miec powieszony baldachim?