reklama

Lipiec 2010

perla : strasznie mi przykro, ale napewno mama z tego wyjdzie, z tego co napisalas to jest silna,moj ojciec kilka dni temu mial operacje na otwartym sercu ...strasznie bylam zla ze nie moge pojechac bo to az 600 km i nie wiem jak zniose podroz :/ no ale szczesliwie sie wszystko skonczylo i napewno tak bedzie tez i u Ciebie, trzymam kciuki

reklama
tiffi prawie wszystkie śpiochy/pajace są szerokie, że spokojnie wielka pielucha wejdzie...

a co do tej czapeczki - a jeśli dziecko śpi na boku, to wtedy będzie je uwierać w bok główki. Kupiłam takie czapeczki, gdzie są płaskie szwy i nie czuć ich...

cześć dziewczyny, przepraszam za nieobecność ale jak to się mówi "jak nie urok to sraczka", ciągle jakieś problemy, jutro jesteśmy umówieni z doradcą Open Finance w sprawie kredytu, M znalazł niedrogie i dość duże bo 3-pokojowe mieszkanie i teraz napiera żeby dostać tylko kredyt przed narodzeniem Maleństwa, już raz się staraliśmy (wtedy pracowaliśmy oboje) a teraz M pracuje sam więc podejrzewam, że na darmo pojedziemy do tego doradcy... Jeszcze jak zobaczy, że jestem w ciąży to już chyba w ogóle nam podziękuje...:-(:-(
louise udaj się do gina albo na IP jak dziewczyny mówią jeśli te obajwy tak Cię niepokoją, ja w sumie też mam upławy ale to chyba dlatego, że zauważyłam powrót infekcji (pomimo tego, że od prawie 2 tygodni leżakuję w domu), brzuch też mnie pobolewa jak na okres, do tego czuję strasznie nisko dzidzię i wydaje mi się , że obniżył mi się brzuch...

W nocy z wtorku na środę jak wzięłam Fenoterol to tak zaczęło mi bić serce, że myślałam, że mi wyskoczy, czułam bicie serca w gardle, było mi niedobrze, musiałam obudzić M, żeby mnie popilnował i w razie gdyby coś się ze mną zaczynało dziać dzwonił na pogotowie, na szczęście po jakiejś godz się uspokoiło ale jeszcze nigdy się tak nie czułam

perla strasznie Ci współczuję i mam nadzieję, że będzie wszystko z mamą dobrze

tiffi głowa do góry no i powodzenia na wizycie

Z lepszych wiadomości to czekam z niecierpliwością na wózek bo według monitorowania przesyłki UPS ma być dostarczony dzisiaj:-):-)

Ostatnia edycja:
magdzia u nas kredyt jest tylko na M. Więc może Wam też się tak uda i nie trzeba się będzie przyznawać, że dziecko w drodze. Przy dziecku mniej dają

Tweenie, a co to wogóle za fanaberie tych położnych? :angry:
Kup czapeczki i śpiochy jakie ci się żewnie podobają, założą takie jak im dasz i tyle- wszędzie sie pielucha zmieści- bez przesady! Co do czapeczki- jak pisała Tiffi- żeby nie uwierało, większość dzieci w pierwszym miechu nie rusza specjalnie główką bo słaby jest jeszcze kark, ale różnie bywa- moja i ręcznik odsuwała byle na tyle głowy nie spać (a położna KAZAŁA bo czaszka będzie ładniejsza wrrrr) Co do śpiszkow tylko Ci poradzę aby były w kroczku zapinane, bo niektóre nie są, a na te pierwsze 3-6miesiący to za duża mordęga bez napów :sorry2:

Tiffi- świetne wieści!!!!!!!!!!!! POwodzenia na wizycie i w końcu uśmiech poprosimy! :-D

Magdzia, powowdzenia u doradcy! Ps. chyba lepiej jakby M poszedł sam!

tak :) niech najpierw tak spróbuje i niech się nie przyznaje do dziecka :) bo Ty nie pracujesz? kurcze, z myśleniem u mnie słabo ostatnio...

Oo no to pójdę w tym czasie do NFZ po nową książeczkę recept bo mi ten mój gin wszystkie stronice zabazgrał a w pon mam kolejną wizytę.
Wypchnę M samego do doradcy, zobaczymy co mu powie, fajnie byłoby mieć swój własny kąt w końcu i to jeszcze przed narodzinami dzidzi. Ja nie pracuję bo dopiero kończę studia dzienne więc nie miałam kiedy i jak pracować ( miałam pracę w wakacje jak staraliśmy się o kredyt ale musiałam zrezygnować ze względu na pisanie pracy lic, milion zajęć na uczelni i praktyki)

TAk jak mówi Tweenie,
M niech idzie sam i na pytanie o ilość osób na utrzymaniu- niech się zarzeka że 1. PO narodzinach będzie musiał (uczciwie) przyznać się do 2 i wtedy średnia przyznanej kwoty spada. To najlepszy jeszcze czas na kredyt, jesli ty nie pracujesz

reklama
TAk jak mówi Tweenie,
M niech idzie sam i na pytanie o ilość osób na utrzymaniu- niech się zarzeka że 1. PO narodzinach będzie musiał (uczciwie) przyznać się do 2 i wtedy średnia przyznanej kwoty spada. To najlepszy jeszcze czas na kredyt, jesli ty nie pracujesz

Dzięki za radę, a ja bym głupia poszła z nim, tak załatwię sprawę z książeczką i pewnie wpadnę na jakieś zakupy bo nie byłam nigdzie od 1,5 tyg ;p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry