Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

:-)
-jak się przekręcę na plecy -od razu wszystko ok...tylko że mnie kręgosłup pęknie 

dzis tak jak wczoraj zamierzam caly dzien lezakowac i ogladac filmy-mam pare fajnych nowych i czytac-kupilam w koncu ta ksiazke "pierwszy rok z zycia dziecka" (dzieki wam bardzo za opinie i rady
) i b fajna i duzo tam wszystkiego. narazie przeczytalam o obrzezaniu i wynajeciu pielegniarki do dziecka po porodzie
a oprocz tego to o karmieniu juz troche o lekarzu do dziecka i o szczepieniach i sukienkach ze nie mozna calych bez rpozpinania nosic. wszystko sie niby wie na zdrowy rozum ale dopiero jak ktos ci to napisze to sobie uswiadamiasz...zaczelo do mnie docierac jaki to ogrom pracy i odpowiedzialnosc ogromna...i zaczelam sie bac. nie porodu ale wlasnie tych rzeczy. porod bedzie i minie...a praca i obowiazki przy dziecku to ...hmmmm..."niekonczaca sie historia"
sory ze wam tak przynudzam ale mnie takie refleksje wczoraj naszly
narazie nigdzie nie wychodze sama bo sie wystraszylam-wlasnie o tym samym dokladnie Mkowi mowilam w sobote. nie wiem co z jutrzejsza szkola rodzenia bo raz juz odpuscilam w zeszlym tyg ale teraz jutro to chcialabym juz isc...
udanych zakupow kochana i pochwal sie. a taka wada u emi to od czytania pewnie
moja siora wlasnie mi mowila ze po 8 miesiaca to juz kulala na 1 noge do konca ciazy tak ja maly jakos uciskal
a normalnie wiecej masz takich przygod? biedna ty....no ja wlasnie tez mysle ze to nie gestoza tylko wlasnie jakies skoki cisnienia. ja ogolnie mam b niskie cisnienie i myslalam ze to od tago ale siora mi powiedziala ze takie rzeczy sie przy za wysokim dzieja. a ze mialam falami te odczucia to chyba faktycznie byly skoki.brrrrrrrrrrrr. a ja jeszcze 3 szklanki pepsi wypilam w sobote i 2ga kawe pozniej na to...
dobrze ze sie nie przekrecilam-dzien dobry rozum

wyszla przedwczoraj a wczoraj wczoraj juz komunie obslugiwala dziecka na nogach caly dzien?????
rany boskie...szacun wielki!!!
:-) b sie sprawdza i od razu lepiej
i o orzeszkach wyczytalam ziemnych-ale tutaj sa zdania podzielone. i stwierdzilam ze skoro ja nie mam alergii i m na nie to Stasiek tez chyba nie. zreszta niektorzy lekarze twierdza ze lepiej jesc w ciazy bo to jednak pozwala uniknac pozniejszych alergii na nie.
, a co do pawii to mecza mnie co kilka dni. Z Kuba tez tak mialam, az do porodu ( a w ogole w dzien porodu to masakra, lecialo obustronnie ze mnie, a tak naprawde to sie cieszylam, bo tu nie robia lewatywy i jakos strasznie bylo mi glupio jak myslalam, ze moze sie przytrafic niekontrolowane wyproznienie. No ale skoro samo polecialo przed to przynajmniej o to bylam spokojna