agatka_natalia
Fanka BB :)
Mi lekarze w szpitalu też powiedzieli, że 38 tydzień to ciąża donoszona i lepiej urodzić w 38 tyg. niż w 37 tyg. bo dziecko się lepiej rozwija i łapie mniej chorób.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

no i posegregowałam sobie kolorystycznie pranie dla dziecka...i wyszło mi w sumie 7 pralek

ale i 3 komplety pościeli i pokrowiec z fotelika i z wózka, i okrycia kąpielowe, rożki...no i ubranka piorę tak gdzieś do 68 rozmiaru włącznie...masakra jakbym miała bliźniaki urodzić...no i humor ciut lepszy...pomidorówka na obiad już jest, jeszcze planuje budyń z polewą malinową i na tyle dzisiaj gotowania...a teraz w planach lista zakupów z apteki, bo dzisiaj składam zamówienie i już będę spokojniejsza bo będę już miała wszystko i do szpitala i dla dziecka

Nie ma rady musisz ograniczyć chyba wędrówki
na szczęście u Ciebie już nie długo tej męczarni;-)
albo aparat do masażu :-);-)

może jutro nam sie poprawi ;-) ja wstaję ostatnio na raka znaczy tyłem , wypinam zad i podnoszę się na rękach a potem podpieram ręce o uda az do wstania i M stwierdził że wyglądam wtedy jak zapaśnik sumo
Z M dobrze Cię rozumiem, swoje się nabeczałam nim się zmobilizował 
no ja pierwszy miesiąc to byłam przerazona wszystkim , nie przecze, miałam książki i nic poza tym, ani forum ani nic
mamy nie chciałam pytać zbytnio bo duzo się zmieniło przez te lata w pielęgnacji dzieci, teściowej tym bardziej
ale po miesiącu było coraz lepiej a zresztą jakby co to jestesmy my:-) a rocznica nie umęczyłam się wcale bo tylko masza gdzie grzecznie a eks w ławeczce siedzielismy a potem do domu. Nie zapraszałam nikogo bo nie mam jak
w kuchni ledwie jest dla 4 osób jak siąść i się przecisnąc wogóle bo w pokojach rozpiździel
Emi kupiłam super okularki, jak się wsciekała i zapierała tak kiedy je przymierzyła to sama wpadła w zachwyt :-) u kolegi M kupilismy i zamiast 250 zapłaciłam 140zł więc jestem bardzo rada :-) mebelki zamówione i do tygodnie mają być i jeszcze karnisz z nierdzewki do Emi kupiłam
ja odpuściłam tez zajęcia jedne przez remont, o karmieniu akurat ale w tym tyg. chcę być bo jutro z lekarzem o znieczuleniu jest a w czwartek poród a że mogę ćwiczyć to tym bardziej bym chciała iść ale będę musiała tescia jutro poprosić
a teblety odstawiłaś, dzwoniłaś do ginka? o czytam że popiłaś napoi pobudzających sporo
no to może faktycznie się skumulowało
z ta alergia chyba lepiej przyzwyczajać, kiedys b ył zakaz glutenu do chyba 9 miesiaca a teraz od 5 miesiaca trzeba dziecko przyzwyczajać własnie 
tylko sie nagimnastykowałam w kościele klęknij usiądź wstań, dawno nie miałam tyle ruchu 

a poducha ? zwykła też będzie dobra do karmienia albo jasiek, w sumie na początku małą w rozku będę karmiła jesli na siedząco więc jasiek pod ręke wystarczy

hm a może coś innego w nocy robiłaś 
a czemu wam zalewa ? 

ja pewnie pierwsza bo najstarsza
kolejny kuźwa wydatek potrzebny jak dziura w płocie
M ok. 13ej wyjeźdża na targi i wraca wieczorek w czwartek a ja tu sama z remontem i zalana piwnicą eh. Może skończą dzisiaj
byłoby super tylko teśc jakis wymyslił wywietrznik z dużego pokoju a tam będzie łóżeczko stało, M mówi że nie wie o co chodzi i ja mam o remoncie z teściem gadać, facet cholera
Ale fajny jest gdzieś od tygodnia,nawet ostatnio go lubie
a jak wyjedzie to się chyba rozkocham w nim na nowo