agatka_natalia
Fanka BB :)
Perła chyba będzie pierwszą lipcóweczką, która urodzi, mam takie przeczucie. Miejmy nadzieję, że będzie wszystko dobrze.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

No bo to jaja jakieś, każdy dzień jest ważny dla malutkiej, to kolejne gramy które może przybrać, tym bardziej że do porodu juz niedaleko!!!!! no gdzie masz czekać w tej sytuacji tyle czasu
no już nie wiem co Ci doradzić żeby się zaintresowali
no i cała goła jak pan Bóg stworzył siedzisz
z drugiej strony tak sobie myslę że może pipcie łatwiej ochronić przed cięciem :-) i fajnie taki golasek na cycuchach połozony ciałko do ciałka:-) ale na to koło nie wleze
to jakas fantastyka dla mnie
w Tychach odwiedziny ponoć na korytarzu ale czasem wózeczków brak, jakas laska tak napisała ale jak tak to w czym te dzieci śpią, w takich nie na kółkach?
a w Sosnowcu są odwiedziny na sali ale sale 2 osobowe i powiem Ci że ja wolę na sali bo intymniej, ale jeśli ktoś przestrzegałby takich zasad jak ja czyli: odwiedza 1 osoba na raz!!!M czy ktoś inny wchodząc puka i nie siedzi za długo
jak w Bytomiu miejsca było brak w korytarzu do odwiedzin to stałam a d....a rwała, nie za fajnie
no i duzo ludzi naraz a tak jednak przez salke mniej się przewinie więc chyba bezpieczniej
ale mówiła połozna że czasem cała zgraja przychodzą tyle że mamy prawo wygonić taka czerade
gorzej na takich salach 4-6 osób, wtedy nie wyobrażam sobie odwiedzin na salach, wystarczy że na te kilka osób które leżą tlenu brak
no i dzieci sie drą jedno od drugiego a tu by mi miał jeszcze ktoś gadać nad uchem o nie nie
a ja grzybki na klapie od pieca zawsze suszyłam
podjadaj solidnie w ty czasie, może malutka zrobi Ci niespodziankę za tydzień swoją wagą, trzymam kciuki;-)
cholerka czekam na dobre wieści mimo wszystko.
pociesze Cie,ze u mnie jest to samo .M wraca z pracy a moje dziecko dalej ciagle mowi mama to mama tamto !!
Wiesz,ze mi ten bol nog ustapil conajmniej o polowe...jak juz odpuscilam sobie te dlugi dystanse odrazu ulga ...
moze za duzo chodzisz ??
tweenie normalnie jaja sobie robia !!!
Najgorzej to jest w nocy jak sie przekrece to czuje bol dzisiaj juz od 7 sie meczylam bo bolaly co zasnelam to 20 minut i pobutka. Musze tez zbastowac ale ciezko mi to wychodzi.