tetina nie wiem nawet czy tutaj maja luteine 
naprawde z nimi cokolwiek to ciezko ...bo tutaj niestety nie widze w niczym problemu ,twierdza ,ze to natura sama wie co robi i wogle ...wiem ,ze ciezko w to uwierzyc ale tutaj tak jest ;/
Wiesz co mysle,ze jak teraz wypuszcza perle i nie dadza lekow to zapewne pojedzie do londynu bo tam ma najblizej do polskiego gina od siebie ..Miala teraz jechac ale wstrzymala sie bo jednak w jej stanie takie podroze nie sa wskazane (bala sie poprostu tyle ruszac jak Ona ciagle lezala w domu) z nadzieja,ze teraz jej pomoga w szpitalu.Ale mysle,ze zdecyduje sie jechac do tego londynu ...
sama juz nie wiem co myslec i tak mi Jej szkoda bo wiem jakie tutaj jest podejscie i jak musi przezywac zeby cokolwiek sie dowiedziec ...:-(

naprawde z nimi cokolwiek to ciezko ...bo tutaj niestety nie widze w niczym problemu ,twierdza ,ze to natura sama wie co robi i wogle ...wiem ,ze ciezko w to uwierzyc ale tutaj tak jest ;/
Wiesz co mysle,ze jak teraz wypuszcza perle i nie dadza lekow to zapewne pojedzie do londynu bo tam ma najblizej do polskiego gina od siebie ..Miala teraz jechac ale wstrzymala sie bo jednak w jej stanie takie podroze nie sa wskazane (bala sie poprostu tyle ruszac jak Ona ciagle lezala w domu) z nadzieja,ze teraz jej pomoga w szpitalu.Ale mysle,ze zdecyduje sie jechac do tego londynu ...
sama juz nie wiem co myslec i tak mi Jej szkoda bo wiem jakie tutaj jest podejscie i jak musi przezywac zeby cokolwiek sie dowiedziec ...:-(

i idę zjeść śniadanko,
Zaczynam sie godzic z takim zycie bo i tak nic nie wskuram on pracuje a ja siedze w domu i to sie tutaj liczy. Kiedys mu za to podziekuje ja i Maly ale to on bedzie cierpial nie ja. Chyba ma jeszcze troche pstro w główce.
szkoda że bliżej nie ma ginka polskiego .Vanilka daleko do tego Londynu od perli bo nie pamiętam?

ja dziś obcykam w sklepie bo nie wiem co jest obecnie na rynku poza reklamowanym j&j hipp czy nivea, na pewno nie chcę j&j bo Emi uczulały te kosmetyki.Myślałam o oilatum ,Emi miała skaze i skórke w związku z tym szorstką na którą oilatum b. dobrze działał ale zobacze bo może inne kosmetyki się sprawdzą a jak nie to dopiero wtedy oilatum. Wogóle nam mówiła położna że już się odchodzi np. od smarowania dzieci i nadmiaru kosmetyków a zwłaszcza mocnych jeśli skóra jest oki aby nie zaburzać jej naturalnej bariery ochronnej i nie przyzwyczajać bo potem jakby coś (np. skaza)to może nie reagować jak powinna .
moglismy jechać co prawda wszyscy bo to taka rodzinna impreza ale ja się boję takich tras dłuższych