M
madzik1980
Gość
Mi się sprawdziło-dziewczynka!!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

;-)
spadam na ogrod
nogi moczyc w synka baseniku 
, a będzie Andrzejek 
Mi tez sie sprawdzilo ze dziewczynkahttps://www.nasza-ciaza.pl/web/spolecznosc/planowanie_plci_dziecka_kalendarz_chinski
pamietacie?ciekawa jestem ilu wam sie sprawdzilo:-)
mnie sie sprawdzilo!!!
ale jak poświadczysz to jestem spokojna 
no ale co ja zrobie jak on ciągle w rozjazdach

mnie ostatnio nie kuje o dziwo choć dokuczało mi to bardzo ale może dlatego że się mała obróciła główką w dół
mówiałam o tym ginowi na poprzedniej wizycie że tak mam i że małą podejrzewam o to że nóżkami gdzieś mnie tam podrażnia ale tylko badał dalej i mruczał hm hm

ale zleciało to migiem, mam wrażenie że dopiero co zamawiałaś
też mnie rwa męczy od kilku dni, w lewej nodze i M zaczyna mówić do mnie dziadku 
Ja to Emilce notorycznie coś wyjadam 

może lepiej że pozostanie w szpitalu jeszcze i choć leki jakies dają bo do domu chyba nic nie zalecili wtedy a być może by pomogło 
sobie kupiłam 2 staniki do karmienia, jeden taki niewiadomo za 20 zł a drugi canpol bodajże za 45 ale takie se są, żadna rewelacja. Chciałam triumha bo z Emi miałam dwa i była rewelka ale wtedy były z bawełny a teraz są jakieś sztuczne a ja takich nie cierpie:-( zjadłam fryty na obiadek i schabowego z musu dla małej a teraz wchłone winogronko i odpoczywam. Aha i rano było pięknie, potem pierdyknęło żabami a teraz znów troszku słonka, porypana ta pogoda 

;-)
opr odemnie!!