kasiamaj no właśnie mała dzisiaj u mnie też fikała, więc zawsze to trochę spokojniejsza głowa, jak po dniu leniwym mała fika
louise no moja droga przecież wiesz, że nie powinnaś się forsować, dostaniesz lanie. Ucieszyłam się, że pizza ok, fachmani normalnie pracowali aż miło było popatrzeć, czyli rozmowa poskutkowała i nasze nastawienie, kilka słów, kilka odpowiednich min mam nadzieję, że dało im do myślenia. U mnie mała też potrafi nacisnąć na żołądek wtedy mi niedobrze a do tego duszno.
vanilka ale wieści o perli no nie fajnie, że oni jacyś tacy mało rozgarnięci i mam wrażenie, że nie robią jej kompletu badań tylko tak szukają po omacku. Właśnie czytam, że perla na porodówce, czytam i aż mam ciarki na skórze, biedna perla. Normalnie czy ci lekarze nie widzą, że albo w tą stronę albo w ta??
agatka natalia ja byłam w casto na jerozolimskich. Czyżbyś wybrała duluxa???
perla trzymaj się kochana
Dobrze, że nie wyczytałam wczoraj info o perli, bo bym chyba się zestresowała. Przecież tak nie można postępować, mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze, dla mnie ich postępowanie jest karygodne.
Ja się budziałm 3 razy na siku, mała się rusza, tylko martwię się bo odczuwam takie kłucia (szyjka, cewka moczowa), mam nadzieję, że to szyjka się nie skraca. Właśnie wzięłam nospę. Dzisiaj też zapowiada się ładna pogoda, więc trzeba by coś z tym zrobić. Mam nadzieję, że czas przyniesie dobre wieści od perli