reklama

Lipiec 2010

reklama
hahaah usmialam sie:)

ja mam lenia na maxa...mala ma ferie 2 tyg...zmulamy obie...w niedziele robilam jej ur i mezowi...a teraz sprzatanie i konca nie widac...
pojechalam tez z mala za proszkiem do prania dla dzidizusia...2 sklepy -nie ma..super!
do tego jak wyszlam na swiatlo dzienne zobaczylam jak peinie na rekach rozsmarowalam moj brazujacy balsam..jakbym sie z zoltym przytulala...;/..rece mylam wec sa biale reszta ...no comment!

Vanilko- zawsze wykonuja cc (ksiazkowo(7-8 dni przed planowanym -terminowym) ja z Klaudia mialam termin na 15 czerwca..a cc zrobili mi 7..
GRATULUJE i zazdroszcze...odliczam poki co do hmmm chyba wizyte mam 9 ?...no i tez klamka zapadnie co i jak
a powiedz mi- cc masz na zadanie, czy wskazanie jest?

tak,tak wiem bo na poprzedniej konsulatacji lekarz mowila ,ze w 39 tc wykonuja ciecie ..ale tez mowila,ze czasem tak bywa ,ze nie ma terminow i wychodzi kilka dni przed.Wiec obawialam sie zeby terminy byly wolne bo oni tutaj gora 4 cc dziennie i styka..no i te emergency jedynie .
Wiec ciesze sie ,ze jest jak jest:)

Nie mam szans Was nadrobic. Opowiem krotko jak bylo na weselu. No wiec najpierw zarlam, bylo pysznie i podane pod nos a potem tanczylam i mialam wrazenie, ze wszyscy gapia sie na mnie jak na jakies zjawisko ( wieloryb w sukience skaczacy na parkiecie ). O 11 cala banda ( ja, syn imaz ) poszlismy spac. No i to byl moj ostatni podryg, bo teraz mam lezec...

Kazal i zabronil prawie wszystko: zakupy nie, pranie nie, mycie okien i wieszanie firan nie, remont nie ( ha ha wczoraj wynosilismy wszystko z kuchni, chyba ze 20 kursow po schodach do piwnicy zaliczylam z towarem pod pacha ), juz niemowie o rolkach:-D, ruch intymny wstrzymany ( jak sie wyrazil lekarz ) itd itp...

eh...znowu cisnienie mi skacze dzis poza tym obrzeki mam takie ogromne ze nie wyrabiam... jade do szpitala i pewnie mnie przyjma bo mam kartke ze ostatnio mnie nie wzieli bo nie bylo miejsc... pozdrawiam wszystkie, trzymajcie sie :)

cynamonka a co szyjka sie skraca ?jak Ty wyrobisz z lezeniem jak ciagle w ruchu jestes ...

nadia powodzenia !!!

Macie pozdrowienia i buziaczki od Perly :tak:
najprawdopodobniej wychodzi w czwartek i nadal czeka na mleko w cycorkach :tak:

Ja to was podziwiam z ta aktywnoscia ja juz dzisiaj przeszlam sama siebie dopiero za obiad sie wzielam krece sie i nie wiem co ze soba zrobic plecy bola brzuch dziwnie tez juz sama nie moge wyczaic ulozenia malej wydaje mi sie ze kopie wszedzie nie wiem jak ona to robi . Na nic nie mam sil mimo ze chlodno ja dalej nie do zycia jestem wizyta u poloznej w piatek moze mi cos wiecej powie bo jak narazie wszystko w normie jak zwykle :)
Podniecona faktem wygrania aukcji na ebay z wozkiem sprawia ze apetyt rosnie na wiecej

Ostatnia edycja:
reklama
nadiaa trzymajcie się tam dziewczyny:-)
Vanilka fajnie tak wiedzieć, kiedy nadejdzie 'godzina 0':-) ja się obawiam, że moge nie zjarzyć, że to już:-)
madzik no rwa dziś masakra, a tak się to skumulowało, że oto stało się i tamy puściły-po raz pierwszy odkąd jestm w ciąży popłakałam się- z żalu i bezsilności, że zawsze wszystko sama i w szybkim tempie, a teraz zejście po schodach stało się problemem:-( to głupota, wiem, ale po prostu dzisiaj nie wytrzymałam- D się przejął (u mnie łzy to prawdziwa rzadkość), utulił, powiedział, że gdyby tylko mógł, to by za mnie ponosił dzidzię, co rozrzewniło mnie jeszcze bardziej i tak sobie wyłam;-) ojojoj co się porobiło z człowiekiem

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry