reklama

Lipiec 2010

reklama
tweenie no kochana dobry zapach to połowa sukcesu :-)

cynamonka
ja bym pewnie nie potańczyła z moją szyjka ale jeść to bym jadła i jadła i jadła:rolleyes: :tak: a ty słuchaj lekarza jak nakazał to tak trzeba:-p choć wiem po sobie że to trudno więc robię co nieco ale w tempie ślimaczym i nic nie dźwigam cięzkiego .

nadiia to lepiej idź skoro sie powtarza sytuacja, poobserwują, coś może innego zalecą i będzie wszystko dobrze.

Vanilka
miałam własnie pytać czy się nie odzywała nasza ''pierworódka":-) więc dalej kciukasy za mleczko trzymam:-)

mysza ty duszko romantyczna :-D nie poznaje koleżanki :-D

ewelad nie bój ty się, zajarzysz jak się zacznie, nie da się przegapić:-D kochany twój Mek, na coś się czasem przydają Mkowie:sorry: mój dziś też się przydał, podłoge umył o dziwo:szok: muszę mu gorączke zmierzyć jak wróci:-p mnie się chce płakać jak wstaje z wyrka i nie mogę równowagi złapać przez rwe w jednej nodze , krzyż zgięty w pół i uciśnięte krocze :sorry:

mysza he he ale kare miałaś senną:-p może dlam uniknięcia podobnych koszmarów w przyszłości bądź dla Mkowi powolna :-D

louise biedulko to dużo masz tych skurczy, wziełaś tablety? mam nadzieję że Ci przejdzie, jakby co dzwoń do gina !!! a majtki po porodzie spoko, nie wyobrażam sobie latać z samym wkładem, ja będę nosić bawełniane bo nam zalecała połozna - choc oczywiście dla naszego komfortu bo podkresliła że wiadomo odkryte sie najlepiej goi ale to w domku mozna. Zresztą ogladają Cię tylko na obchodzie wtedy majty siup:-p ja sie dopiero nauczyłam na zajęciach oddychać poprawnie bo z Emi tak się zaczytywałam a jak co do czego to sie pogubiłam, zasapałam i popadłam w hiperwentylacje :-D więc podawali mi tlen :-p a po dolarganie to nawet momentami prawie drzemke sobie ucinałam, nie powiem ulge daje bo otumania ale wolałabym być przytomniejsza, zobaczymy czy wytrzymam bez, bo gdybać to sobie mogę:dry::-p czekam na wieści że brzuszek sie uspokoił :sorry:

cześć jasia , czemu miałabyś nie dotrwać? Może nie jest tak źle:sorry:

ewci
k nie pamiętam ty masz nad czy niedoczynność ? powiem Ci szczerze że pierwsze słysze o związku tarczycy z karmieniem:eek: ja miałam nadczynność jak się okazało dopiero po porodzie kilka miesięcy (choć objawy miałam wcześniej ale nie zdawałam sobie sprawy co to jest) a mleka miałam dla bliźniąt więc nie martw się zawczasu:tak:

tetina
śliczna dziewuszka:tak: po kim jest blondyneczką?

anetka
to nie słyszałaś jak diagnozują takie kłucia jak opisujesz w uk? to dzidzi pazurem drapie jakbyś nie wiedziała:-D

jasia już doczytałam, to faktycznie nie dziwi twój lęk :-( ale jeśli lekarz nakazał leżenie a nie odesłał do szpitala to mam nadzieję nie jest tak źle i może bardziej tak zachowawczo Cię "położył":sorry:

Dziewczęta mój M o dziwo poparł mnie że pomalowane dobrze nie jest i jutro raz kolejny muszą malować oba pokoje i nie wiem czy nie powiedzieć im jak się maluje fachowo :-D:-p ale naprawde, następny remont maluje sama, przynajmniej efekt jak murowany:-D jak to maruska mówi na takie osoby jak ja teraz? "samochwała w kącie stała" chyba to było tak ?:-D szkoda bo by jutro panelki szły ale trudno:dry:

Chyba już jest ze mną bardzo źle :-D Przyszło awizo na M poszłam odebrać, a tam bodziaki dla małej. Ja już nie pamiętam co robię :-D Teraz dopiero mi się przypomniało, że faktycznie zamawiałam ;-)
Oglądam wiadomości... Serce się łamie... Skutki tej powodzi na Śląsku są makabryczne...
Tetina - śliczną masz córeczkę.
Jasia B -
witaj na forum. :happy2:

jedyneczka- ja tez staram się wytłumaczyć Oliwce ze okulary to ostatni krzyk mody:cool2:. Zresztą dzisiaj się już w przedszkolu pochwaliła swoim koleżankom i Natalka powiedziała ze super tylko zeby nie brała okragłych wiec na nie Oliwka już teraz napewno nie da się namówić:dry:... ale Bartek (jej chłopak) powiedział ze bedzie ja we wszystkim kochał! Swoja drogą to niezły jak na 6 latka hahhaa.:-D Ja mam termin na połowe lipca wiec mam nadzieje ze M nie będzie miał prezentu na urodziny bo to przeciez za wcześnie ale za to wypada w urodziny brata wiec on tez mi truje. To tak jak z moim tatą i Oliwką ona ma 4 grudnia urodziny a on 5-go i siedział mi pod porodówka i krzyczał- trzymaj do jutra, trzymaj! A ja sobei myślałam - sam sobie trzymaj :-D:eek:To bardzo dobrze ze nie uczysz Emi egoizmu. Pewnie nie raz jeszcze cos zgubi, takie sytuacje niestety się zdarzają. Wiem to dobrze :-(
Vanilka- ja chodze spać około 22 a wstaje oczywiście z zegarkiem w ręku o 5 na siusiu i mleczko-zgaga.17 czerwca? toz to 3 tygodnie!!! ale masz fajnie :-)
Kasimaj- ja niestety nie chodze na basen a szkoda bo lubie. Lekarz mi odradził bo jak stwierdził mam idealne gdniazdko do rozwijania się różnych grzybków w ciązy i co ciaza to z nimi walcze wiec stwierdził zebym pływała póki co w wannie a za 6 mies wróce na basen.:dry:
louise- zgaga- temat mi niezmiernie znany...:dry:
Mysza- świnia ten lekarz! nie wyobrazam sobie zeby lekarz połowę mojej wizyty przegadał przez kom:wściekła/y:
maruśka- wychodź ze szpitala bo słońce zaczyna się pojawiać :-)
justa- no to twój może być prawie pewny ze prezent dostanie :D i to jaki!!!!!:tak: a swoja droga to połóz się i odpocznij, po co tak latasz? Sklep odłóż na jutro
tiffi- to masz dzisiaj dzień wrażeń - złóż życzenia swojemu :)
emih- minusy mówisz?:confused: jak nie urok to sracznka... hahhaa powiedz mi kochana czy takie szkła plastikowe się nei tłuczą?
Misslena- to świetna wiadomosć !!!!!!!!! Widzisz zuch dziewczynka:-):-)
Madzik - ja to i bez tego chodze jak kaczka. Mój to się śmieje ze jakby dobrze zawiał to bym się wywaliła na bok bo tak mnie buja
atabe jak mi się nudzi to gram w farmera przez co cała moja rodzina ma niezły ubaw ze bawie się kaczuszkami i zbieram jajeczka tak jak moja córka:-D
Ania pestka - tez mam takie dni, tylko ze mój M nie chce się ze mna kłucić bo jestem w ciązy i bierze wszystko na klate. A co ja mam biedna zrobić jak raz na jakiś czas lubię się pokłucić? :eek:Ech... i tak źle i tak nie dobrze... uśmiechnij się :-)
Madzia - trzymam kciuki!!!!!!!!!!!!!!!!
tweenie- to może farmer??

dziewczyny wiec Oliwia jest blondyneczką po tatusiu bo ja jestem brunetką. Wogóle to ona powina wg. biologi miec ciemne włosy(po mnie) i brazowe oczy ( po tacie) a jest na odwrót. A podobna jest moim zdaniem do siebie chociaż rożne ciotki to widzą w niej i mnie i Adama i dziadka itd... dobrze chociaż ze listonosza w niej nie widzą

tetina slodziutka ta twoja coreczka!!!
lzy wzruszenia sie polaly co?
i pomyslec ze za rok i my bedziemy swietowac dzien matki:)
zawsze wydawało mi sie ze jestem twardą babką ale porody i akademie oliwki- wtedy wyje jak głupia. Patrze i samoistnie mi łzy lecą.
Apropo - pierwszy raz wrzuciłam cos na youtybe aby pokazac przyjaciółce wiec wam tez pokarzę a co :):-)
[video=youtube;kGJuFPJ9KoY]http://www.youtube.com/watch?v=kGJuFPJ9KoY[/video]

tetina no to chłopak marzenie, ledwo podrósł a juz wie co trzeba kobiecie powiedzieć :-D dobry twój tata :-D nie obraził się mam nadzieję że nie dotrzymałaś:-D

Zgłodniałam , idę do lodówy:-p

reklama
kama- jakoś mi lepiej we nie tylko ja gram w kurki :-D:-D:-D
jedyneczko ja Oliwke urodziłam o 4.50 rano jak bym miała czekac 19 godzin to bym chyba tam padła wiec dziadek wyjścia nie miał.:-D Apropo malowania- kiedyś jak pomalowałam pokój to efekt tez był murowany- mojego M zamurowało:-D:-D:-D

macie rację dziewczyny kawalerowie niczego sobie:cool2: zwłaszcza ten po prawej:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry