tweenie
Fanka BB :)
tweenie nie kracz![]()
no co Ty chcesz, chłop, a cały dzień musi babskich ploteczek wysłuchiwać

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
tweenie nie kracz![]()

a ty słuchaj lekarza jak nakazał to tak trzeba
choć wiem po sobie że to trudno więc robię co nieco ale w tempie ślimaczym i nic nie dźwigam cięzkiego .
nie poznaje koleżanki 
kochany twój Mek, na coś się czasem przydają Mkowie
mój dziś też się przydał, podłoge umył o dziwo
muszę mu gorączke zmierzyć jak wróci
mnie się chce płakać jak wstaje z wyrka i nie mogę równowagi złapać przez rwe w jednej nodze , krzyż zgięty w pół i uciśnięte krocze 
może dlam uniknięcia podobnych koszmarów w przyszłości bądź dla Mkowi powolna 
ja sie dopiero nauczyłam na zajęciach oddychać poprawnie bo z Emi tak się zaczytywałam a jak co do czego to sie pogubiłam, zasapałam i popadłam w hiperwentylacje
więc podawali mi tlen
a po dolarganie to nawet momentami prawie drzemke sobie ucinałam, nie powiem ulge daje bo otumania ale wolałabym być przytomniejsza, zobaczymy czy wytrzymam bez, bo gdybać to sobie mogę
czekam na wieści że brzuszek sie uspokoił 

ja miałam nadczynność jak się okazało dopiero po porodzie kilka miesięcy (choć objawy miałam wcześniej ale nie zdawałam sobie sprawy co to jest) a mleka miałam dla bliźniąt więc nie martw się zawczasu
po kim jest blondyneczką?

ale naprawde, następny remont maluje sama, przynajmniej efekt jak murowany
jak to maruska mówi na takie osoby jak ja teraz? "samochwała w kącie stała" chyba to było tak ?
szkoda bo by jutro panelki szły ale trudno

Przyszło awizo na M poszłam odebrać, a tam bodziaki dla małej. Ja już nie pamiętam co robię
Teraz dopiero mi się przypomniało, że faktycznie zamawiałam ;-)
. Zresztą dzisiaj się już w przedszkolu pochwaliła swoim koleżankom i Natalka powiedziała ze super tylko zeby nie brała okragłych wiec na nie Oliwka już teraz napewno nie da się namówić
... ale Bartek (jej chłopak) powiedział ze bedzie ja we wszystkim kochał! Swoja drogą to niezły jak na 6 latka hahhaa.
Ja mam termin na połowe lipca wiec mam nadzieje ze M nie będzie miał prezentu na urodziny bo to przeciez za wcześnie ale za to wypada w urodziny brata wiec on tez mi truje. To tak jak z moim tatą i Oliwką ona ma 4 grudnia urodziny a on 5-go i siedział mi pod porodówka i krzyczał- trzymaj do jutra, trzymaj! A ja sobei myślałam - sam sobie trzymaj 
To bardzo dobrze ze nie uczysz Emi egoizmu. Pewnie nie raz jeszcze cos zgubi, takie sytuacje niestety się zdarzają. Wiem to dobrze :-(

a swoja droga to połóz się i odpocznij, po co tak latasz? Sklep odłóż na jutro
jak nie urok to sracznka... hahhaa powiedz mi kochana czy takie szkła plastikowe się nei tłuczą?
Ech... i tak źle i tak nie dobrze... uśmiechnij się :-)zawsze wydawało mi sie ze jestem twardą babką ale porody i akademie oliwki- wtedy wyje jak głupia. Patrze i samoistnie mi łzy lecą.tetina slodziutka ta twoja coreczka!!!
lzy wzruszenia sie polaly co?
i pomyslec ze za rok i my bedziemy swietowac dzien matki![]()
dobry twój tata
nie obraził się mam nadzieję że nie dotrzymałaś

Apropo malowania- kiedyś jak pomalowałam pokój to efekt tez był murowany- mojego M zamurowało

zwłaszcza ten po prawej:-)