tweenie no ty to jesteś niezła łapiesz okazje w internecie, w sklepach też.
Oooo bywasz na kurniku, ja kiedyś tam zaglądałam.
Co do uzależnienia od licytacji, to będziemy cię wynajmować i będziesz dla nas licytować. Poczekaj ja cię niedługo zacznę męczyć
misslena fajnie,że takie dobre wiadomości przynosisz, skoro mała szykuje się do wyjścia w właściwy sposób
atabe sprawdź czy pilota nie ma w lodówce. widzę, że znalazłaś...
aneta słuszna strategia z oddaniem klucza do barka, tylko jak cię najdzie chęć to może być różnie...
jedyneczka ja trochę skarpetek mam dla małej, a właśnie jakoś takie bodziaki wciskane przez głowę - bez rozpinania to dla małego dzieciaka mnie przerażają.
Co do facetów to jakoś czasem brakuje im empatii, mogliby czasem wczuć się w klimat i po współczuć kiedy trzeba, przytulić kiedy trzeba i w ogóle, a oni jacyś czasem w ogóle nie kumaci
ania pestka ci co mnie znają wiedzą, że przed ciążą to ja byłam mega zorganizowana nad wszystkim trzymałam pieczę, a teraz to ja w ogóle nie wiem co i jak i nie mam siły i w ogóle nic mi się nie chce, więc dobrze cię rozumiem
magdzia powodzenia na obronie
kama trzymaj się moja droga
vanilka no to ty na dobre będziesz czerwcówką. Nie no metoda na macanie brzucha i sondowanie na temat wagi
mysza ale masz sny no no no, dla mnie też ruch intymny na razie nie jest priorytetem,a teraz to już w ogóle mam stracha więc póki co stop
louise no to masz skurczowy dzień, ale odpoczywaj, weź nospę może dzisiaj masz taki dzień, tylko niech się Stasiek nie wygłupia i posiedzi jeszcze w brzuchu
Witamy nowe dziewczyny napiszcie coś o sobie, jak się miewacie w ciąży i w ogóle...
Dziewczyny zmęczona dziś jestem, bo ciąg dalszy wyborów remontowo-budowlanych a ja niezdecydowana jestem i ciagl powtarzam, nie wiem nie wiem, ale zdecydowaliśmy jaki kamień na kominek, zamówieni złożone ma się dziać. Muszę zdecydować co do płytek buuuu. Muszę uporządkować dwie szafki w dużym pokoju, aby przenieść moje rzeczy i zwolnić małej miejsce w komodzie. Tak jak pisałam zabieram się za "małą" od przyszłego tygodnia, teraz gonią mnie terminy do roboty a poza tym jakieś wybory do domu. M z okazji swych imienin dostał prezent, ale żadnych miłych obiadków, kolacji nie było, bo czasu dziś brak