Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
oczywiscie przy normalnym cisnieniu. temat puchniecia byl tu walkowany juz b duzo razy, zreszta

Kobitki mam pytanie. Wczoraj na SR położna mówiła o jakimś sprayu na rane krocza , którego można używać też do pepuszka dziecka. Wiecie może o co chodzi? Nazwa zaczynała się chyba na O... Byłam pewna że zapamietam. Niestety nie udało się :-(

no no-cos takiego u nas tez mowila ze mozna ale jednak najlepiej do pepka ten spirytus rozrobiony i zeby lepiej przyniesc nierozrobiony a one na oddziale rozrobia. ale ja chyba kupie ten oscenisept bo chyba wygodniejszy...u nas do pępka polecała - oscenisept. Ale nie wiem czy tym krocze też się polewa. Ja kupiłam tantum rosa...

i to zeby od jednej. a moderatorka to co nie napisze to 3 podziekowania 

laski maja juz po np 300 dzięksow a te dzieksy sa od nie tak dawna znowu? to za kazdy post sie dziekuje???

ale fajnie, miło tak jak się coś dostanie...a wizyty się nie bój na pewno Staś pięknie rośnie i wszystko ok!!!

no mówię wam szału dostałam, bo widziałam wszędzie brud...i się pokłóciliśmy bo on uważa że ja przesadzam, a ja że on nic nie robi dokładnie....na szczęście wyczyściłam po swojemu te drzwi i M je zamontował od nowa...ale po tej akcji myślałam, ze urodzę- jednak praca mi nie służy 
normalnie chyba pierwszy raz tak długo spałam- widzę, ze nawet Myszę dziś przebiłam 
przynajmniej się nie zmarnuje