• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Lipiec 2010

Vanilka, Ja z tego powodu nigdy nie piję piwa z butelki/puszki, zawsze ze szkła... bo też bardzo lubię zapach :-D
Mruczka, niestety nie mam o tym zielonego pojęcia :(

Ostatnia edycja:
reklama
Ja dziś od rana sobie poczytuje różne wątki na BB i znów mnie taki troszkę lęk dosięgnął... Bo niby najgorsze tygodnie mamy za sobą, ciąże zagnieżdżone i żywe, a tu tyle dziś widziałam w podpisach dziewczyn Aniołków po 10 tc... To chyba znów z powodu zbliżającej się w środę wizyty z USG... Aż mi się nie chce myśleć, że znów miałoby cos pójść nie tak :confused2:

W pierwszej ciazy obliczalam tylko do 12 tyg. ,a jak juz wybil 12 tydz. to bylam szczesliwa ,ze dotrwalam i nawet nie myslalam ,ze moze byc cos nie tak...
A teraz mam 12 tydzien i tez nadal sie boje ;/ ale to chyba dlatego ,ze usg mam dopiero 30 grudnia i nie wiem co tam w srodku sie dzieje i niepewna chodze ;/
Juz bym chciala chociaz 20 tydzien ....!!!
no i czesto podczytuje watki o porodach i sie nakrecam :-(

A ja dziś lub jutro piekę z córką pierniczki na święta właśnie :-D Będzie pachniało w całym domu :-)
Tez bedziemy piec z mlodym :tak:Moze dzieki tym piernikom poczuje nastroj swiat :)Fajne zestawy maja tutaj dla dzieci do pieczenia pierniczkow :happy:
Choinka w domu ,dom ustrojony skarpetami ,stroin wisi na drzwiach ,na szybie mam gwiazdke swiecaca a ja nie czuje swiat ....w pl zapewna inaczej by bylo ..no ale ...

Ja też mam smaka na piwko...Ale jak wzięłam łyka Redsa malinowego, to myślałam, że narzeczony mnie zlinczuje...Zaczął wyliczać jakie mogą być skutki, że nie ma bezpiecznej ilości, itp. Po tym wszystkim odechciało mi się :-) Ale teraz znów za mną chodzi...

reklama
Czesc dziewczyny:-)
Swiatecznie sie zrobilo na forum.Super!!!Ja wczoraj zrobilam 200 uszek i krokiety z kapusta i grzybami na Wigilie.Zamrozilam oczywiscie.Tak sie zastanawiam co by tu jeszcze wczesniej mozna upichcic,zeby potem nie robic wszystkiego w pospiechu.
Ja na razie w tej ciazy nie pilam jeszcze alkoholu.Wczesniej czasem pilam drinka,czy redsa malinke.Generalnie za piwem nie przepadam,ale ciagnie mnie na winko i obiecalam sobie,ze po kolacji wigilijnej z okazji imieninek pozwole sobie na lampke;-)
Newfie ja czasem sobie mysle,ze ten lek to juz chyba do ostatniego trymesru bedzie mi towarzyszyl.W poprzednich ciazach go niemialam,ale wyglada na to,ze ciaza po stracie jest juz inna.Tez wkrecam sobie rozne rzeczy i niestety za czesto zagladam do kacika zadumy.Nie pisze tam,tylko podczytuje.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry