• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Lipiec 2010

reklama
Ja też mam smaka na piwko...Ale jak wzięłam łyka Redsa malinowego, to myślałam, że narzeczony mnie zlinczuje...Zaczął wyliczać jakie mogą być skutki, że nie ma bezpiecznej ilości, itp. Po tym wszystkim odechciało mi się :-) Ale teraz znów za mną chodzi...
ciekawe czy on by sobie tak odmawial jakby byl na Twoim miejscu! bez przesady...

Taaak...Meskie obietnice;-)Moj jak staralismy sie o Szymonka obiecywal,ze jak tylko zajde w ciaze od razu rzuca palenie.Kopci jak komin do dzis.Tyle,ze wygonilam go na klatke.

witajcie dziewczyny
Ja dzisiaj wstałam o 10 :)wysłałam męża teraz po zakupy bo mam wyrzuty ,że mało jem i źle się odzywiam.Spróbuje jeść więcej i zdrowiej.A u was jak z apetytem?powiedzcie mi co pijecie w ciaży?wode mineralną?bo mi jakoś nie podchodzi ;(Nadal mam lekkie mdłości , wzdęcia i odbijania , no ale co zrobić
Meldujcie się dzisiaj :):-):-):-)
Ja przez jakiś czas piłam wodę z cytryna i miodem, teraz piję głównie wodę mineralną, czasem herbatę słabą z cytryną, lub wodę z sokiem malinowym, a teraz piję sok grejpfrutowy.
Co do przybierania na wadze ja ważę 57kg i jakoś nic się nie zmienia.

perla 2-3l. wody mineralnej ho ho jestem pod wrażeniem. ja zawsze mało piłam a teraz staram się jakoś więcej, no ale cóż z próżnego to i Salomon nie naleje.
Newfie mnie w ogóle nie ciągnie do alkoholu (zresztą wcześniej też nie ciągnęło mnie)
mammi nie dołuj mnie, normalnie tyle uszek, a ja nawet nie mam siły doczołgać się do kuchni Dzisiaj na obiad ziemniaki i zsiadłe mleko, mąż gotuje ;-)

Dziewczyny liczę na podpowiedź. Wczoraj coś kłuło mnie w prawym boku, wzięłam nospę a dzisiaj nie kłuje w lewym i tak się zastanawiam brac ten duphasto czy nie. Przeczytałam ulotkę to tam jakies normalnie straszliwe rzeczy piszą. I już sama nie wiem brac nie brać czekać???

Z uszkami to dokladnie bylo tak,ze M duzo pomagal w lepieniu wiec to nie do konca prawda,ze ja ulepilam 200:sorry:,a nalesniczki do krokietow mialam przygotowane juz przedwczoraj.
tiffi ja bym brala Duphaston:tak:Naprawde korzysci sa duzo wieksze niz ewentualne skutki uboczne.Tez mam takie klucia.Kurcze skad to sie bierze?

reklama
hej dziewczyny:-) byłam na wizycie- wszystko opisałam w odpowiednim wątku. Ja alkoholu odkąd się dowiedziałam o ciąży nie tykam, czasem mam smaka ale daję radę;-) ja pijam tylko wodę z cytryną, bo narazie nic innego mi nie podchodzi. Niby mdłości mniejsze niż na początku, apetyt też nie najgorszy a na wadze schudłam:eek: ale pewnie nadrobie szybciej niż myśle;-) zresztą do szczypiorków nie należę, więc się nie obrażę, jak nie przytyję za dużo.
Ja mam pierniczki już upieczone od 2 tygodni:-D
miłego popołudnia

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry