Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Vanilka sprobuj bezalkoholowe "Cobra" (dostaniesz w tesco czy asda)!Jeny ja tez marze o piwku
wczoraj do mojego m przyszedl kolega i popijali piwko a ja z jezorem do ziemiTo jest moja zachcianka ciazowa ktorej nie moge spelnic buuu ...
Smieje sie do m ,ze jak urodze to wypije ze 2 na raz duszkiem![]()
ciekawe czy on by sobie tak odmawial jakby byl na Twoim miejscu! bez przesady...Ja też mam smaka na piwko...Ale jak wzięłam łyka Redsa malinowego, to myślałam, że narzeczony mnie zlinczuje...Zaczął wyliczać jakie mogą być skutki, że nie ma bezpiecznej ilości, itp. Po tym wszystkim odechciało mi się :-) Ale teraz znów za mną chodzi...
Vanilka sprobuj bezalkoholowe "Cobra" (dostaniesz w tesco czy asda)!
ma wlasnie taki fajny zapach chmielu...

200 uszek ,krokiety 
podziwiam,podziwiam 

Ja przez jakiś czas piłam wodę z cytryna i miodem, teraz piję głównie wodę mineralną, czasem herbatę słabą z cytryną, lub wodę z sokiem malinowym, a teraz piję sok grejpfrutowy.witajcie dziewczyny
Ja dzisiaj wstałam o 10wysłałam męża teraz po zakupy bo mam wyrzuty ,że mało jem i źle się odzywiam.Spróbuje jeść więcej i zdrowiej.A u was jak z apetytem?powiedzcie mi co pijecie w ciaży?wode mineralną?bo mi jakoś nie podchodzi ;(Nadal mam lekkie mdłości , wzdęcia i odbijania , no ale co zrobić
Meldujcie się dzisiaj:-):-):-)
,a nalesniczki do krokietow mialam przygotowane juz przedwczoraj.
Naprawde korzysci sa duzo wieksze niz ewentualne skutki uboczne.Tez mam takie klucia.Kurcze skad to sie bierze?
ale pewnie nadrobie szybciej niż myśle;-) zresztą do szczypiorków nie należę, więc się nie obrażę, jak nie przytyję za dużo.