reklama

Lipiec 2010

reklama
Ja mojego M tak wyzwałam w przymierzalni, bo przyniósł mi L tych spodni- to ja w ryk i mówie co już na taką grubą wyglądam:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: w końcu M kupiłam bo i tak są z luzem narazie, a kupiłam z tego same powodu co ty- też mam same bojówki:-D i ciężko mi już w nich wytrzymać

a jak mialas w 1 ciazy? bo ja czulam sie i wygladalam super! mialam mocne jak nigdy wlosy i paznokcie i super cere... a w tej ciazy nie dosc ze mam mdlosci to siano na glowie, cera byle jaka, paznokcie slabe... moze bedzie dziewczynka?
W pierwszej tez blada bylam ,ale nie mialam krost tylu co teraz ;/ mowili ,ze bedzie chlopak bo mialam cere ladna ....
teraz normalnie czuje same hormony odemnie :/

A ja z córką wyglądałam promiennie - czułam się i wyglądałam lepiej niż przed ciążą :tak: Może teraz jest odwrotnie? Też przeczuwam chłopaka ;-) Zobaczymy czy się sprawdzi :-D

A ja z córką wyglądałam promiennie - czułam się i wyglądałam lepiej niż przed ciążą :tak: Może teraz jest odwrotnie? Też przeczuwam chłopaka ;-) Zobaczymy czy się sprawdzi :-D

czuje dokladnie tak samo...
W pierwszej ciazy czulam sie kwitnac...teraz w sumie tez czuje sie atrakcyjna...tylko jak nigdy taka kaszka mi na czole wyskoczyla...ale da sie przezyc...
Od poczatku jednak przeczuwam, ze to jest syn...:sorry:

reklama
ja w poprzedniej ciąży nie miałam żadnych dolegliwości aż niemożliwe mi sie to wydaje teraz ale tak było, jedyne że się zrobiłam brzydka i miałam b bujne włosy urodził się chłopak :-)
teraz jest zupełnie inaczej wszystko mnie boli nic mi się nie chce po prostu jest zupełnie odwrotnie
ale teściowa mi powiedziała że to o niczym nie świadczy bo ona różnie nosiła ciąże swoje a same chłopaki były
ja nawet nie mówie co bym chciała albo przeczuwam żeby nie zapeszyć w każdym razie przy Matim wcinałam ogórki i wszystko co kwaśne a teraz omijam szerokim łukiem mam nadzieję że to nie moja głowa tylko :)
A właśnie muszę się zebrać po pociechę do przedszkola

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry