jedyneczka
Fan(ka)
Cześć mamuśki, dziś wstałam wcześnie więc nadrobię raz dwa
justaa podziwiam Cię wycieczkowiczu bo ja się już nie nadaję na takie wypady
To nie wyrozumiały M, chustke mu do nosa przystaw nasączoną perfumami i dawaj z bobrem
mruczka taaaaa dentysta na upały jak znalazł
bolał Cię ząbek? Mnie zaczęły dziąsła krwawić w jednym miejscu ale wiem że to u naszym przypadku normalka więc mam nadzieję że potem przejdzie
nadia88 wielkie gratki, super że już po a Alicja śliczności i jaka duża dziewczynka:-)
ashika to faktycznie bardzo relaksujące ktg:-) mnie też nękają te skurcze ni w pięć ni w dziesięć. wczoraj miałam wieczorek co 15 minut gdzieś przez 4 godziny ale ucichło
ale to nic bo i tak czekam na urlop M od 9go ma.
emih przeszedł mi ból cycorka dzisiaj na szczęście bo juz sobie wkręcałam guzy itp
agatha to witaj w klubie tych z obolałym podwoziem
atabe oby się rozkręciło bo to takie upierdliwe ani w te ani we wte
może jak doczytam do końca już będziesz w trakcie
Vanilka nic dziwnego że ty zmęczona w sumie bo przecież smigasz od porodu na wysokich obrotach, no i karmisz piersią co też męczy, więc ty polegiwac i niech M Cię trochę porozpieszcza bo ty tak naprawdę wogóle nie wypoczęłaś po porodzie
I żeby szybciutko się zwinęła macica, karmienie w tym pomaga bardzo tyle że no boli ale za to talia osy raz dwa się pochwalisz;-)
aisim gratulacje, witamy Martynke na świecie, super a jaka ona duża
:-)
madzik dobrze że się ładnie wszystko goi u Ciebie. A jaka masz maść? Bo na blizny (ale juz zagojone dobrze) słyszałam że super jest maść cebulowa bo je zmniejsza i wygładza. Takie gadanie denerwujące jeszcze gorzej wpływa na karmienie bo się irytujesz tylko
więc olej i rób po swojemu, takie mieszane karmienie można długo ciągnąć i też będzie dobrze. No i to krótki czas od porodu, nic jeszcze nie jest przesądzone, teraz akurat ciepło bardzo to w dzień często dostawiaj po trochu na piciu to się jeszcze rozkręci;-)A jak nie to nie szkodzi, Julcia wygląda na mega zdrową i zadowoloną dzieczynkę a ty mamusię i to najwazniejsze :-)
atabe ale już się dzieje, to zawsze coś
ewcik też jestem ciekawa czy dalej coś poszło u Ciebie
i ciekawa jestem czy u mnie te całe skurcze nieregularne cosik rozwierają ale ja mam wizytę 8lipca dopiero
mruczka może też czopek albo wody u Ciebie
madzik body bym chyba dała i półśpioszki albo sam pajacyk a ile jest stopni wogóle? bo jak skwar to body i skarpeciochy plus kocyk lekki albo flanelka
byłam na dworku ale o 8ej a teraz jeszcze nie
louise i po kosmetykach
na wózek nie dałam ani grosza ale jak sie dorwałam do ciuszków to M musiał jeszcze dołożyć
ale mam jeszcze zaskórniaki na koncie a co, wycwaniłam się bo zawsze spłukałam się na zycie a on potem co ja z tym zrobiłam to teraz jego posyłam na zakupy
dobrze że humorek lepszy u Ciebie ale faktycznie perspektywa że jeszcze tylko 4 dni leżenia jest mega radująca:-) ja wczoraj wózio odebrałam, zaraz dam na wątku zdjęcie i czekam na zdjęcie twojego bo bardzo mnie ciekawi ten kolorek nowy
fajne prezenciki, cieszą takie dla dzidzi bardziej niż dla siebie
mysza i jak ta Nina ma wyjść ja wy co chwila coś i negocjujecie żeby jeszcze siedziała bo remont, bo jesteś głodna, bo jesteś śpiąca itd.
aneta też miałam rodzić wcześniej
a mówiłam ginowi że dotrwam to nie wierzył
tetina to udanych zakupków, masz racje, nie ma co się dołować wdzień wypłaty
Przyjechała pościel, już sie pierze, gorąc jest więc raz dwa wyschnie i już ubiorę łóżeczko
To z dobrych wieści, ze złych to nie odzywam się do M
I tak długo się trzymał taki o zniesienia bo cały tydzień, powinnam chyba skakać z radości
Po cholere go chwaliłam
No nic, może jeszcze go kiedyś pokocham jak Bóg da

justaa podziwiam Cię wycieczkowiczu bo ja się już nie nadaję na takie wypady

mruczka taaaaa dentysta na upały jak znalazł

nadia88 wielkie gratki, super że już po a Alicja śliczności i jaka duża dziewczynka:-)
ashika to faktycznie bardzo relaksujące ktg:-) mnie też nękają te skurcze ni w pięć ni w dziesięć. wczoraj miałam wieczorek co 15 minut gdzieś przez 4 godziny ale ucichło

emih przeszedł mi ból cycorka dzisiaj na szczęście bo juz sobie wkręcałam guzy itp

agatha to witaj w klubie tych z obolałym podwoziem

atabe oby się rozkręciło bo to takie upierdliwe ani w te ani we wte

Vanilka nic dziwnego że ty zmęczona w sumie bo przecież smigasz od porodu na wysokich obrotach, no i karmisz piersią co też męczy, więc ty polegiwac i niech M Cię trochę porozpieszcza bo ty tak naprawdę wogóle nie wypoczęłaś po porodzie

aisim gratulacje, witamy Martynke na świecie, super a jaka ona duża

madzik dobrze że się ładnie wszystko goi u Ciebie. A jaka masz maść? Bo na blizny (ale juz zagojone dobrze) słyszałam że super jest maść cebulowa bo je zmniejsza i wygładza. Takie gadanie denerwujące jeszcze gorzej wpływa na karmienie bo się irytujesz tylko

atabe ale już się dzieje, to zawsze coś

ewcik też jestem ciekawa czy dalej coś poszło u Ciebie

mruczka może też czopek albo wody u Ciebie

madzik body bym chyba dała i półśpioszki albo sam pajacyk a ile jest stopni wogóle? bo jak skwar to body i skarpeciochy plus kocyk lekki albo flanelka

louise i po kosmetykach

mysza i jak ta Nina ma wyjść ja wy co chwila coś i negocjujecie żeby jeszcze siedziała bo remont, bo jesteś głodna, bo jesteś śpiąca itd.

aneta też miałam rodzić wcześniej

tetina to udanych zakupków, masz racje, nie ma co się dołować wdzień wypłaty

Przyjechała pościel, już sie pierze, gorąc jest więc raz dwa wyschnie i już ubiorę łóżeczko

Po cholere go chwaliłam